20x Valentijnscadeau voor hem

Op zoek naar een Valentijnscadeau voor hem?

Update Januari 2019.

Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen procentueel gezien veel meer valentijnscadeaus kopen. Er is hier wel een grappige verklaring voor, want de website actiecode.nl deed een onderzoekje naar redenen hiervoor. Actiecode zag in het onderzoek dat ruim een derde van de ondervraagde vrouwen een cadeau aan hun man gaf die ze stiekem zelf wilden. Dit terwijl in het ditzelfde onderzoek bleek dat mannen zich veel liever laten verrassen dan vrouwen. Vrouwen attentie: er ligt een kans om dit jaar wel iets bijzonders te zeggen door middel van een Valentijnscadeau voor hem.

We hebben een lijstje gemaakt van zowel de Klassiekers als een selectie van ons favoriete valentijnscadeau voor hem.

Cadeau Consultant Valentijnscadeau Favorieten

Ben je niet alleen op zoek naar ideeën en wil je juist meer lezen over alles omtrent het Valentijnscadeau? Neem dan een kijkje op deze pagina!

1. Bier Thuistap

Ga dit jaar niet voor een klassiek speciaal bier pakket voor de stoere vent, maar haal een thuistap in huis. Dit is namelijk een perfect valentijnscadeau voor mannen die Bourgondiërs zijn.

Tip: Voer het verhaal erbij dat je jouw man dit jaar dagelijks nog meer gaat verwennen door het feit dat jíj zijn eigen bier tap in huis hebt gehaald!

2. Muismat met foto

Een trotse man mag achter zijn computer best worden herinnerd aan zijn geliefde. Een muismat met foto wordt dagelijks gebruikt, dus is er elke dag een momentje dat jullie even zijn verbonden.

3. Sleutelhanger met alcoholtest

Een grapje als Valentijnscadeau voor hem kan echt geen kwaad. Dringt je geliefde man wel eens een glaasje teveel? Geef hem een kleinigheidje inclusief behoedende boodschap.

4. Gepersonaliseerd Bierviltje

De bourgondische man zal blij worden om zijn biertje thuis neer te zetten op een gepersonaliseerd viltje. Sinds dit gaat om een valentijnscadeau voor hem, personaliseer het viltje met een foto van jullie samen!

5. Retro Platenspeler

Een man heeft vaak een hobby voor zichzelf. Dat kan sleutelen aan een auto zijn, maar een man kan ook helemaal opgaan in muziek. Is jouw man zo iemand? Dan is het een goed idee om voor een retro platenspeler te gaan!

Origineel valentijnscadeau voor hem

6. Handtekening Stempel

Dit originele (valentijn) cadeau is een van onze favorieten. Is je man een business type? Je maakt zijn leven een stuk gemakkelijker met deze ultiem gepersonaliseerde gadget. Vraag of hij zijn handtekening in de juiste afmeting wilt zetten voor je en laat het afdrukken op een stempel!

7. Balkon BBQ

Liefde gaat door de maag toch? Een valentijnscadeau voor hem wat betreft de aankomende zomer! Ook al wonen ze in de randstad, alle mannen moet kunnen barbecueën..

8. Luxe Zakflacon

Deze cadeau lijst bevat al een aantal gadgets en accessoires voor de man, maar dit is toch wel een van onze favorieten. Met een luxe zakflacon gaat je man indien hij daar zin in heeft nooit zonder wat ‘booze’ de straat op.

9. Mancave Heineken Spullen

Heineken verkoopt niet alleen bier, maar ook allerlei gave merchandise. Wij zijn fan. Heineken merchandise voor in zíjn ‘Mancave’.

10. Retro Holland Shirt

Is je man al wat op leeftijd en wil je letterlijk ‘oude’ tijden laten herleven tijdens valentijn? Ga voor een retro Holland shirt!

Valentijnscadeau voor hem klassiekers

Speel het ‘op safe’ met deze classic gifts waar je een man mee verrast tijdens Valentijn.

1. Heren Geurtje

Geur is een van de belangrijkste redenen voor vrouwen waarom ze een man aantrekkelijk vinden. Waarom zou je dit effect als vrouw niet willen versterken door een handje te helpen 😉?

2. Stijlvol Heren Horloge

Een man krijgt een enorme stijl boost met een mooi horloge om de pols. Let maar op!

3. Bongo Bon

Activiteiten zijn vaak de leukste cadeaus. Kies de Bongo Bon die bij je partner past, aangezien je uit heel veel verschillende soorten activiteiten kunt kiezen..

4. Sleutelhanger met Foto

Maak je geen zorgen. Die stoere man blijft nog steeds stoer met een sleutelhanger van jou/jullie. Op deze manier wordt hij elke dag even een kort moment aan jullie herinnert.

5. Bedrukt leren armbandje

Deze valt in de categorie valentijnscadeaus voor de modebewuste man. Voor 15 euro vereeuwig jij jezelf om zijn pols.

6. Valentijnskaart

Dé klassieker; een valentijnskaart. Hoe standaard een kaart ook kan zijn, je kan er wel heel veel lieve dingen in opschrijven.

valentijn cadeau voor hem

7. Sport Biografie

Een biografie van zijn favoriete sporter of idool doet het als cadeau sowieso altijd goed onder mannen. Ook als Valentijnscadeau voor hem is dit een klassieker om hem even in het zonnetje te zetten.

8. (Speciaal) Bierpakket

Er zijn een hoop aanbieders op het internet van speciaal bierpakketten, maar onze absolute favoriet is toch wel die van Beerwulf. Ze selecteren de speciale bieren onder de speciale bieren. Wees net bang dat je man een leffe blond of affligem tripel in een pakket van Beerwulf aan zal treffen.

9. Erotisch Chocolade Ei

Met dit cadeau verwen je stiekem ook een beetje jezelf. In dit lekkere chocolade ei zit een erotisch cadeau voor jullie samen. Het verassingselement is een garantie voor succes. Want de grote vraag is; wat zit er in?

10. Whiskey Set

Een bier pakket is leuk, maar van een luxe whisky set gaat het haast niet mannelijker worden. De Whisky sets komen daarnaast vaak in mooie verpakkingen. Dat scheelt je een hoop werk, terwijl de man er tóch blij mee is.

Heb jij nog meer Valentijnscadeau tips voor hem?

Valentijnscadeau tips voor hem

Ben je op benieuwd naar onze andere cadeau lijstjes? 🙂

Moederdagcadeau Tips

Cadeau voor Voetbalfanaat

Cadeau voor Autoliefhebber

Zelfs Enzo Knol viert Valentijn!

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close Cart