10x een cadeau voor een stel!

Het kan best vaak voorkomen dat je een cadeau nodig hebt voor een stel. Wellicht ben je uitgenodigd op een housewarming, spreek je met elkaar af in de stad of ga je samen op een weekendtrip. Anyway, het maakt niet uit wat precies de gelegenheid is, deze 10 ideeën zijn sowieso leuk om cadeau te doen aan een stel!

Kom je er niet uit? Bekijk dan al onze cadeau ideeën voor een koppel!

Cadeau voor stel

Cadeau voor een koppel

#1. Bucketlist boek voor koppels

Onze absolute favoriet is het bucketlist boek voor koppels. Ieder stel zou namelijk blijvend moeten worden uitgedaagd om het leuk met elkaar te houden! Dit cadeau bevat allerlei ideeën en opdrachten voor koppels om te doen voor de rest van de tijd dat ze nog bij elkaar gaan zijn. Een origineel en functioneel cadeau dus!

#2. Koelkast letter magneten

Een typisch dingetje die veel (reislustige) koppels doen is het helemaal volplakken van de koelkast met magneten. Met dit cadeau kunnen ze elkaar van de liefste boodschappen voorzien, maar ook een belangrijke afspraak noteren. En dat allemaal op de koelkast dankzij deze koelkastletter magneten!

#3. Mozaïek foto van het stel samen

Met de indrukwekkende techniek van tegenwoordig kun je van meerdere foto’s een grote foto maken. De kans is heel groot wanneer je dit cadeau doet aan een stel, dat het op komt te hangen op een prominente plaats in het huis!

Het ideale cadeau voor een stel..

Cadeau voor een Stel

#4. Koppel sleutelhanger

Als het stel waarvoor je een cadeau zoekt samenwoont (externe link housewarming), dan is deze koppel sleutelhanger een geschikt cadeautje :-).

#5. Beroemde koppels poster

Een origineel cadeau voor een stel is deze beroemde koppels poster. Wie wil als koppel nu niet in een adem genoemd worden met Adam & Eva, Bonnie & Clyde, Belle & het Beest… etcetera!

#6. Wellness arrangement

Veel koppels vinden het heerlijk om samen te genieten in een wellness. Met een arrangement doe je de meeste stelletjes dan ook een groot plezier!

#7. Reis opdrachtenkaartjes

Is het stel reislustig? Met deze opdrachtenkaartjes wordt elke reis nóg leuker!

#8. Nationale bioscoopbon

Niet voor niets loopt de bioscoop te koop met het feit dat ze het beste cadeau zijn in het donker. Hoewel wij van Cadeau Consultant nog wel een aantal andere goeie cadeaus kennen in het donker, is een avondje bios een leuke datenight voor het stel waar je een geschenk voor zoekt!

#9. KOEpon

Is het koppel waar je een cadeau voor zoekt sterk bezig met duurzaamheid en een beter milieu? Dan vang je met dit cadeau twee vliegen in een klap. Een koe heeft een beter leven en het stel kan de komende tijd genieten van een paar malse stukjes vlees!

#10. Maan slaapkamerlamp

Breng sfeer in de slaapkamer van het stel met deze lamp!

Ken je meer cadeautips voor een stel

Cadeau voor oud Stel

Meer cadeau ideeën voor een stel?

Laat zien of jij ook een échte Cadeau Consultant ben en deel in de reacties jouw favoriete drie cadeaus voor een koppel.

Meer inspiratie nodig voor jouw cadeau voor een stel? Bekijk deze video over 'couple goals'

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close Cart