10x Trouwdag cadeau jubileum

Cadeau jubileum trouwdag man en vrouw

Tijdens het jubileum van je trouwdag wil je natuurlijk even goed uitpakken. Dit is namelijk het perfecte moment om te zeggen hoeveel je van iemand houdt! Om je een handje op weg te helpen op zoek naar een betekenisvol cadeau, heeft de Cadeau Consultant een aantal originele jubileum trouwdag cadeaus op een rijtje gezet.

#1. Trouwdag cadeau; Personaliseerbare datumposter

Op Radbag kun je oneindig veel betekenisvolle liefdesposters vinden. Het hele jaar dat je man of vrouw naar de poster kijkt, is het prachtige jubileum vastgelegd op papier!

#2. Zelfgemaakte cadeaubon op een chocoladereep geprint

Heb je een leuk restaurant in gedachte om te vieren dat je zoveel jaar samen bent? Of wil je jouw geliefde verrassen met een activiteit of weekendje weg? Druk een zelfgemaakte waardebon af op een heerlijke reep chocolade en presenteer je cadeau in stijl!

#3. Persoonlijke boekenlegger

Je wilt natuurlijk dat je geliefde ook tijdens het lezen aan je denkt. Wanneer hij of zij leuke boeken leest, heeft je geliefde voortaan elke dag positieve associaties met jou ;-). Een grappig trouwdag cadeau dus..

#4. Beroemde paren plus jezelf poster

Kijk je graag samen films, of identificeer je jullie samen zijn met de ‘love stories’ van beroemde (fictieve) karakters? Dan is dit cadeau onvergetelijk!

#5. Infinity Waxine lichthouder

Net als jullie samenzijn, gaan het aantal waxinelichtjes door tot in het oneindige. Een super mooi en betekenisvol cadeau voor als je X jaar getrouwd bent..

Zoveel jaar getrouwd cadeau?!

Cadeau x jaar getrouwd

Hoe lang ben jij al samen met je geliefde? 3 jaar? 10 jaar? Of houdt je het zelfs al 25 jaar met elkaar uit? Ook al kan de gewenning soms toeslaan, maak gebruik van je trouwdag om iets bijzonders te zeggen! Succes met de zoektocht!

#6. Memory Locket

Het leven is voornamelijk het verzamelen van herinneringen. Laat je geliefde jullie mooiste herinneringen sinds je huwelijk voor altijd bij zich dragen door middel van een memory locket!

#7. Datum personalisatie poster

Bij het vieren van je trouwdag gaat het natuurlijk allemaal om de datum. Laat deze dan ook op een magische manier vastleggen samen met een paar andere bijzondere (liefdes) data en je hebt het perfecte cadeau voor je trouwdag.

Leg de datum van jullie trouwdag (en geboortedata) vast op papier. Geboortedata van kinderen passen eventueel ook bij dit cadeau met de tekst: ‘What a difference a day makes’.

#8. Romantisch dagje uit

Een romantisch dagje uit kun je zelf samenstellen en verpakken in bijvoorbeeld een leuke reep chocolade, zoals gesteld in cadeautip 2. Wat je ook kunt doen, is een volledig verzorgt romantisch dagje uit te boeken voor jullie beide. Op deze manier zijn alle zorgen uit handen en hoeven je alleen van elkaar te genieten!

#9. Rozen in een box cadeau – Trouwdag cadeau voor Vrouw!

Zoek je een passend trouwdag cadeau voor een vrouw? Geef een luxe box rozen cadeau en ze zal smelten! De Cadeau Consultant heeft inmiddels al genoeg ervaring; vrouwen worden nu eenmaal heel blij van bloemen!

#10. Vernoem een ster naar je geliefde

Met je geliefde samen naar de sterren kijken is een onvergetelijke ervaring. Wat is er mooier dan tijdens jullie jubileum de sterren te bekijken en op zoek te gaan naar de ster die jij vernoemd hebt naar je echtgenoot? Een trouwdag cadeau om nooit te vergeten!

Trouwdag cadeau; weet jij een betere en meer betekenisvolle?

cadeau jubileum trouwdag man vrouw

Via ons contact formulier hebben we complimenten gekregen voor de lijst, maar nog geen overige suggesties! Vind je het leuk? Denk mee, zodat we samen tot de leukste trouwdag jubileums komen voor zowel man als vrouw. Wie weet komen we met op deze manier tot aparte lijstjes per geslacht.

Meer cadeau inspiratie nodig rondom het huwelijk?

Kijk eens op ons lijstje met originele huwelijkscadeaus :-).

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close Cart