Valentijnsdag Tips in de Zoektocht naar een Cadeau

Heb je al pen en papier in de aanslag voor een aantal tips voor het vinden, bedenken en maken van Valentijnsdag cadeaus? De komende Valentijnsdag tips kunnen handig zijn als je geen enkel idee hebt hoe je dit jaar indruk gaat maken op je Valentijn.

Ben je alleen op zoek naar cadeau inspiratie? Maak dan eens gebruik van onze ideeën generator!

Tips voor Valentijn

 

Vraag

We beginnen met de belangrijkste Valentijnsdag tip: stel vooral vragen aan je partner of geliefde. Simpelweg vragen blijft de beste manier erachter te komen wat iemand wilt. Doe dit wel subtiel, zodat het verassingselement van het Valentijnscadeau niet verdwijnt. We hebben de volgende vragen voor je samengesteld:

– Wat wil je nog graag samen doen dit jaar?

– Weet je al wat je voor je verjaardag wilt?

– Wat voor goede voornemens had je ook alweer?

– Waar erger je je eigenlijk het meeste aan in huis?

– Wat wil je graag aan jezelf veranderen?

– Wat zijn je persoonlijke of carrière doelen voor het komende jaar?

– Wat vind je dat wij samen anders moeten doen?

Natuurlijk zitten er wel wat zwaardere vragen in, maar deze lokken vaak wel een goed gesprek uit. En als het mee zit ook een hoop cadeau inspiratie!

Vertel

Vertel tijdens het geven van het Valentijnscadeau het verhaal achter het cadeau en hoe het betrekking heeft op jullie. Het kan mooie anekdotes opleveren wanneer je bekend maakt dat je dankzij de vragen vorige sectie al lang van te voren aan het vissen was naar inspiratie. Is het valentijnscadeau bedoeld als grapje, aanmoediging, of juist om een hart onder de riem te steken? Vertel het erbij, zodat het cadeau meer impact heeft en de ontvanger dit cadeau op een later moment met de boodschap gaat associëren.

Causaliteit

Zoals in de vorige twee Valentijnsdag tips besproken is het leuk als een Valentijnscadeau ergens betrekking heeft. Ook al is een geurtje klassiek en fijn om te krijgen, je kunt meer uit een cadeau moment halen. Je kunt zo nu en dan ook op zoek gaan naar een cadeau die iets zegt over (1) jullie samen, (2) over jouw perspectief van die ander of (3) specifiek over die persoon zelf. Creëer dankzij causaliteit een échte herinnering.

Grappig

Als je deze Valentijn tips toch iets te zwaarmoedig vindt, kan je natuurlijk ook op een andere manier te werk gaan. Want met een cadeau kan je best een grap maken. Heeft je geliefde het altijd over zichzelf? Geef een spiegel cadeau. Is hij of zij vaak te laat? Een klok of een horloge een deze opmerking erbij doet het sowieso goed. Steelt jouw geliefde altijd de deken? Ga voor een XXL variant naar de IKEA!

Overige Valentijnsdag tips

Heb jij nog andere goede Valentijn Tips in de zoektocht naar een betekenisvol cadeau? Laat het hieronder weten! Ver kan je onze generator natuurlijk gebruiken wanneer je op zoek bent naar algemene cadeau inspiratie. 🙂

Bekijk hier Valentijnscadeau voor haar ideeen

Bekijk hier Valentijnscadeaus voor hem ideeen

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close Cart