Leuke Valentijnsdag Uitjes

De mogelijkheden om wat te doen op Valentijnsdag zijn soms beperkt, zeker wanneer het feest op een werkdag valt. Het is misschien makkelijk om als excuus te gebruiken dat er geen tijd voor is, maar dit is een gemiste kans. Er blijven genoeg opties over om bij de wederzijdse liefde stil te staan door middel van de volgende Activiteiten op Valentijnsdag.

Ontbijt op bed

De bekendste maar misschien ook wel meest succesvolle manier om je geliefde met Valentijnsdag te verrassen is ontbijt op bed serveren. Niets is lekkerder dan wakker worden met koffie, croissants en een glas verse jus op schoot. Bovendien is het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag 😊.

Activiteit op Valentijnsdag

‘Love’ TV Kijken

Slinger die TV of Laptop eens aan en maak gebruik een de tientallen programma’s die gaan over de liefde in het bijzonder! Start met ‘All You Need is Love’ of kijk samen ‘Grenzeloos Verliefd’. Fantaseer mee met de mensen van ‘Ik Vertrek’. Zo zijn er nog tientallen programma’s waarbij je met een grote zak popcorn tijdens Valentijn samen weg kan kwijnen bij de liefde.

Uit Eten

Veel restaurants spelen in op het Valentijns fenomeen door speciale Valentijnsdag Menu’s samen te stellen. Ga dus lekker uit eten en vier de liefde onder het genot van een goed glas wijn en lekkere gerechten van de chef.

Bekijk Foto’s

Bekijk samen bijzondere foto’s van elkaar en haal mooie herinneringen op. Foto’s terugkijken van een verre vakantie of een selectie van samen gemaakte selfies geven een gelukzalig gevoel. Neem op Valentijnsdag dus eens lekker de tijd allerlei foto’s te bekijken.

Deel een Collage

Bekijk niet alleen samen oude foto’s, maar verras je liefde met een zelfgemaakte collage. Het is nog leuker om deze via de sociale media met de wereld te delen. Ontvang reacties en geef erkenning aan jullie liefde. Gebruik het moment van Valentijn om van de daken te schreeuwen hoe belangrijk iemand voor jou is!

Romantisch diner thuis

Webwinkel Fonq.nl hield vorig jaar een onderzoek onder haar bezoekers, waarbij naar voren kwam dat vrouwen het allerliefste worden verrast met een romantisch diner thuis. Dus voor mannen de volgende tip. Geen dure Michelin restaurants of andere fratsen, een feestmaal aan de eigen keukentafel volstaat!

Lekker een dag in bed blijven tijdens Valentijn

Activiteiten op Valentijnsdag

Heb jij naast een mooi Valentijnscadeau nog meer ideeen voor activiteiten op Valentijnsdag? Laat het hieronder weten in de comments.

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close Cart