Een stukje Over Ons.

Hoe we zijn ontstaan.

Op zoek naar een geschikt cadeau. We kennen de frustraties en radeloosheid die deze zoektocht teweeg kan brengen. Vanuit deze gedachte is de Cadeau Consultant ontstaan. Ons voornaamste doel is om te inspireren, gecombineerd met een passie voor ondernemerschap en een gezonde dosis energie.

Wat we willen bereiken.

Met originaliteit hopen wij mensen te motiveren het ‘standaard’ cadeau te verruilen voor een cadeau waar wellicht niet eerder aan gedacht is. Dit originele, persoonlijke tintje zorgt ervoor dat een ieder het cadeau kan gebruiken om zijn of haar boodschap aan de ontvanger uit te dragen.

Wat we doen.

Wij zien factoren als Budget, Leeftijd, Karakter & Geslacht niet als beperking, maar juist als kans om een cadeau een persoonlijke betekenis te geven. Een cadeau dat wat zegt over een bepaald persoon, of juist over jullie wederkerige relatie. Hier staan wij voor.

Die geboden originaliteit bieden wij niet enkel via een generatorfunctie die het cadeau zoveel mogelijk personaliseert, maar ook middels een blog die vol tips, tricks en verhalen jouw cadeau tot het betekenisvolle moment maakt waar het voor bedoeld is.

Connecten met ons?

Heb jij behoefte aan een inspiratie-boost of loop je vast op andere zaken?  De Cadeau Consultant vervult met alle plezier de rol van partner in jouw zoektocht naar hét passende cadeau. Ook voor andere vragen, suggesties of tips zijn we bereikbaar middels onderstaande contactgegevens.

Make memories, celebrate life, be meaningful

Close Cart

Close Cart