Cadeau voor iemand die alles al heeft

Je kent het wel, die specifieke persoon in jouw leven die werkelijk álles al heeft wat zijn of haar hartje begeert. Je bent al dagenlang aan het piekeren wat je nu in hemelsnaam voor deze persoon moet kopen, en je bent er nog steeds niet aan uit.

In dit geval heeft de cadeau consultant goed nieuws voor je, want wij hebben onze acht favoriete cadeaus geselecteerd voor mensen die alles al hebben. Niet twijfelen, gewoon één kiezen ;-).

#1. Rondvlucht

Je kan nog zoveel spullen hebben, een ervaring als deze vergeet niemand. De persoon die ‘alles’ al heeft, kan niet genoeg hebben van een bijzondere ervaring zoals een rondvlucht!

cadeau voor iemand die alles al heeft (1)

#2. Adellijke titel

99,9999% van de personen heeft geen adellijke titel. De persoon die pretendeert alles al te hebben, zal na het ontvangen van dit cadeau toch van zijn of haar standpunt terug moeten komen.

#3. AquaNotes

Ideeën heb je nooit genoeg! Deze ontstaan op momenten dat je het niet verwacht, bijvoorbeeld onder de douche. Het bedrijf AquaNotes speelt op deze behoefte in..

Het ideale cadeau voor iemand die alles al heeft

#4. NIKS x Greenpeace

Dit is het ideale cadeau voor iemand die het beste met de wereld voor heeft.

#5. Concert & Theater tickets

Zoals eerder al gezegd, ervaringen kan je niet genoeg hebben. Life is about making memories. 😉

#6. Antislipcursus

Een heerlijk cadeau voor wegpiraten die alles al hebben. Geef de persoon – die alles al heeft – de mogelijkheid om allerlei trucs uit te voeren met zijn of haar auto.

#7. KOEpon

We kunnen nog zoveel spullen hebben; we all gotta eat 😉. Geef een adoptiekoe cadeau om de volgende twee redenen. De koe heeft een beter leven, de ontvanger heeft een mals stukje vlees op het bord!

#8. Giggle beaver mondspray

Deze mondspray is even nutteloos als grappig. Een origineel cadeau dus voor iemand die alles al heeft!

cadeau tips voor iemand die alles al heeft

Meer cadeaus voor iemand die alles al heeft?

Kan jij het beter? Of heb je toevoegingen? De Cadeau Consultant is altijd benieuwd naar meer cadeau inspiratie. Laat jouw favoriete cadeaus (voor iemand die alles al heeft) achter in de reacties!

We sluiten af met een leuke video van Oxfam Novib over iemand die alles al heeft

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close Cart