Afstudeercadeau tips voor Rechten & Geneeskunde

Zoek je een origineel cadeau voor iemand die geslaagd is? Er bestaan een hoop websites die afstudeer cadeaus aanbieden, maar uit onze analyse is toch duidelijk naar voren gekomen dat er geen pagina bestaat waarin de leukste afstudeer cadeau tips zijn gebundeld. Vandaar dat we onze favoriete cadeaus voor iemand die is afgestudeerd voor jou op een rijtje hebben gezet. We hebben ons gefocust op geschenken voor mensen die zijn geslaagd in de studierichtingen Geneeskunde en Rechten, maar in principe zijn de cadeau ideeën op alle universitaire of hbo-studies te betrekken.

Cadeau Tips voor het afstuderen in geneeskunde

Zoek je een cadeau voor een afgestudeerde arts of dokter? Dan moet je goed uitpakken, want een studie Geneeskunde afronden is niet voor iedereen weggelegd. Wij hebben een vermoeden dat de kans groot is dat deze afstudeercadeaus gaan helpen bij het vieren van dit feest.

1. Vitapens – Tekstmarker

Als dokter in spé zal er ook na het afstuderen nog genoeg geschreven en dus ook gemarkeerd moeten worden. Deze markers in pil-vorm zijn dan ook met een knipoog een ideaal afstudeercadeau.

2. Crocs

Deze sloffen zitten heerlijk en ook nog eens gemakkelijk schoon te maken. Vandaar dat crocs onder veel artsen een must-have zijn. Het afstuderen van iemand die voor arts/dokter is dan ook een geschikt moment om een paar Crocs cadeau te doen!

3. Dieet Boek

Zowel zelf in shape zijn als kennis van voeding voor een gezond lichaam kan goed van pas komen voor een dokter. Vandaar dat dit een geschikt cadeau is voor het afstuderen in de geneeskunde.

4. Happy Socks

Over het algemeen kan een werkomgeving waarin mensen voornamelijk ziek zijn best wel wat kommer en kwel opleveren. Met een set Happy Socks maak je de toekomstig dokter in sommige situaties toch nog een beetje blij!

5. Bucket List Poster en/of Boek

De wereld ligt aan de voeten van de afgestudeerde (Geneeskunde) student. Alles ligt open, dus een bucket list boek kan zo iemand wel gebruiken!

6. Notitiepleisters

Zoek je een geslaagd cadeau voor je vriend of vriendin die net de studie Geneeskunde heeft afgemaakt? Maak dan een inside joke en geef deze notitie stickers vormgegeven als pleister cadeau!

7. Bongo Bon

Een ander goed cadeau voor een dokter in spé is een bongo bon. Als (toekomstig) dokter maak je binnen de muren van een ziekenhuis veel mee, dus het is goed om door middel van een activiteit cadeau er lekker op uit te gaan.

 

8. Scheerapparaat

Voor de mannelijke afstudeerders in de geneeskunde is het belangrijk dat ze verzorgd en schoon zijn in een steriele werkomgeving. Een scheerapparaat is dan ook een geschikt afstudeercadeau idee.

 

9. Bijzonder afstudeercadeau: Adelijke titel

Artsen en dokters verdienen naar onze mening een adelijke titel voor hun werk! Doop de afgestudeerde geneeskundige om tot lord of lady door een stukje land te kopen in de Schotse Hooglanden. Vanaf 35 euro koop je al een vierkante meter inclusief eigendomscertificaat!

10. Activity Tracker

Wanneer je dagelijks bezig zult zijn met gezondheid als afgestudeerde dokter, zal je ook aan jezelf moeten blijven denken. Een activity tracker is dan ook een top afstudeercadeau.

Afstudeercadeau

Afstudeercadeau

Het ideale afstudeercadeau voor Rechten

Iemand die geslaagd is voor zijn of haar studie rechten gaat dan eindelijk de wijde wereld in trekken van de business. Bij het afstuderen van iemand voor rechten is dit dus jouw ideale kans om de persoon een kickstart te geven richting zijn of haar toekomstige advocaten carrière… Veel succes met het vinden van een origineel en leuk afstudeercadeau!

1. E-reader

Zeker als iemand veel met de trein gaat reizen in zijn of haar toekomstige baan is een E-reader het perfecte cadeau.

 

2. Aktetas of Rolkoffer

Na het afstuderen stapt de rechtenstudent in de wondere wereld van pakken, hoge gebouwen en…..
aktetassen en rolkoffer. Een zeer geschikt cadeau dus.

3. Deetox Water

Met het vele werken in de toekomst blijft er minder tijd over voor de afgestudeerde om aan zijn of haar gezondheid te werken. Met dit boek geef je vele recepten cadeau die bijdragen aan een goede gezondheid. Ook tijdens het vele werken.

4. Gegraveerde Vulpen

Als jurist in spé wil je een handtekening met karakter zetten. Met een gegraveerde vulpen heb je dan ook een ideaal afstudeercadeau voor iemand die rechten heeft gestudeerd.

 

5. Aquanotes

Ook voor afgestudeerden geldt; de beste ideeën ontstaan onder de douche. Vandaar dat er aquanotes bestaan, waar je deze momenten van genialiteit toch even snel kan noteren.

Tips: Geef het boek cadeau met een kan, wat citroenen en sinaasapplen.

 

6. Bijzondere Whiskyset

Ideaal als afstudeercadeau is een fles drank. Een lekkere single malt whisky set waardoor de afgestudeerde onder het genot van een goed drankje zijn of haar toekomst kan overdenken.

7. Bureau Ministofzuiger

Een advocaat in de dop zal vele uren achter zijn of haar bureau moeten brengen, dus een gadget om het schoon te houden kan geen kwaad.

 

8. Cafétiere

Koffie zal mogelijk door het vele werken een belangrijke rol gaan spelen voor de afgestudeerde. Met een cafétiere heb je goede kwaliteit koffie die overal mee naartoe genomen kan worden.

Afstudeercadeau rechten

9. Doelensteller Whiteboard

Het karakter Harvey Specter uit de advocatenserie Suits zei het al: ‘I dont have dreams, i have goals’. Met een whiteboard kan iemand al zijn doelen duidelijk formuleren en zichzelf eraan herinneren.

10. Boskbeugel Koffie mok

Iedereen wilt een advocaat die hard toe kan slaan als de situatie daarom vraagt. Met deze boksbeugel koffiemok word de afgestudeerde constant hieraan herinnert.

11. Leren Schrijfmap (Cadeau Consultant favoriete afstudeercadeau tip)

Bij een client, op een congres of tijdens een vergadering. Als je notuleert in een leren schrijfmap krijg je toch net even wat extra klasse. Vandaar dat dit ook een zeer populair afstudeercadeau is. Tip: als je hem met initialen of naam laat bedrukken maak je het afstudeercadeau nog net even wat beter.

 

12. Whisky Karaf

Bij hard werken in een stijlvol (advocaten)kantoor hoort een drankje. Vandaar dat een whisky karaf een perfect afstudeercadeau is voor iemand die zijn meester titel in het recht heeft behaald.

13. Bar Globe

Alle drank moet in stijl worden opgeborgen. Een bar globe is daarmee een cadeau voor het leven!

 

Heb jij meer of betere cadeau ideeën omtrent het afstuderen?

Wij blijven vanzelfsprekend scherp op nieuwe afstudeercadeau ideeën. Help jij ons mee? Laat iets achter in de comments :-).

origineel afstudeercadeau

2

2 thoughts on “Afstudeercadeau tips voor Rechten & Geneeskunde

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close Cart