10x een Cadeau voor je Zus

Voor sommige mensen in je leven wil je net even wat extra’s doen als het gaat om het vinden van een geschikt cadeau.

Sterker nog, omdat je blijft twijfelen wat nu het leukste cadeau is voor jouw zus is de kans groot dat je op deze pagina ben uitgekomen. Laten we er dan maar ook geen gras over groeien; hierbij onze favoriete 10 cadeaus voor je zus.

#1. Sushi sokken

Vrouwen houden nu eenmaal van sushi (externe link). Deze sokken van DOIY zijn zeer populair onder creatieve vrouwen(externe link) en wellicht (daardoor) geschikt om cadeau te doen aan jouw (grote) zus!

#2. Instagram fotos print

Is je zus een echte instagirl? En heeft ze een aantal foto’s op haar grid, waar jullie samen op staan te poseren? Dan is dit instagram gerelateerde cadeau een hele originele optie voor je zus!

#3. Sterrenbeeld in glas

Lees je zus vaak horoscopen? Of komt haar karakter sterk overeen met een aantal positieve of negatieve (grappige) kenmerken van haar sterrenbeeld? Dan heb je met dit cadeau er een die ze nooit meer zal vergeten ;-).

Het perfecte cadeau voor je zus.

Cadeau voor je zus

#4. Elektrische voetenwarmer

Is jouw zus een koukleum?! Dan gaat ze heel erg blij zijn als je een elektrische voetenwarmer cadeau doet. Doe er een reep chocola en doosje rustgevende thee bij en je hebt het perfecte cadeau voor jouw zus!

#5. Plant terrarium

Een plant terrarium is een van onze populairste cadeaus, en dat komt niet omdat deze vaak aan mannen wordt gegeven. Je zus gaat vermoedelijk geen uitzondering zijn op de regel; met een plant terrarium is élke vrouw blij!

#6. Gegraveerd theeglas

Is jouw zus een ‘theeleut’? Dan zal je haar erg blij maken als je haar naam vereeuwigd in een theeglas.

#7. Cactushuis

Elke vrouw wil dat haar huisje sfeer uitstraalt. Met dit cactushuis zorg jij voor een mediterraanse upgrade hiervan!

#8. Persoonlijke boekenlegger

In onze cadeau voor je zus favorieten lijst is het belangrijk dat jij kan inschatten waar jouw zus van houdt. Je kent elkaar immers door en door. Houdt je zus van lezen? Dan heb je hier het ideale cadeau. Wellicht kan je de boekenlegger bedrukken met een foto van jullie beide! 🙂

#9. Hippe rugtas

Een rugtas is een item die je dagelijks bij je draagt. Met dit cadeau zorg je ervoor dat jouw zus er de komende tijd goed bijloopt.

#10. My lifestory dagboek

Een dagboek is een ding waarvan vaak alleen de mensen die dichtbij iemand staan weten. De zoektocht naar een cadeau voor je zus is een mooi moment om deze knowhow te gebruiken.

Ken je meer cadeaus voor je zus?

Zus Cadeau idee

De Cadeau Consultant daagt je uit om met nog betere suggesties te komen!

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close Cart