10x cadeau voor iemand die geslaagd is

Geslaagd cadeau

Is er iemand in jou midden geslaagd? Dan is een leuk cadeau wel op zijn plaatst. In het kader van afstudeercadeau tips hebben wij 10x een cadeau geselecteerd voor iemand die geslaagd is.

#1. Afstudeerhoed met naam

We beginnen de lijst met een zekerheidje. Een afstudeerhoed is bij een geslaagd cadeau in combinatie met een mooie foto toch wel op zijn plaats.

#2. Whisky vat met naam

Wat kan je beter doen dan je prachtige prestatie vieren onder het genot van een goede whisky. Uit eigen vat natuurlijk..

#3. Snoeppot met tekst

Personaliseer een mooie pot om de geslaagde genie voor even te eren! Met een mooie tekst komt de positieve boodschap sowieso aan!

Geslaagd voor School?

#4. Geef een Bongo Bon!

Met een Bongo bon kan men zelf kiezen welke activiteit op een specifieke datum en locatie zal worden gedaan. Daarmee is dit een cadeau een garantie voor (1) een unieke ervaring en (2) een passende plaats en tijd waarop het plaatsvindt!

#5. Feit of fictie spel

Verwonder de pas geslaagde met dit bijzondere spel die je ‘verhalen vertel skills’ goed op de proef neemt!

#6. Bar Globe

Samen met een fles whisky ligt de wereld letterlijk aan de voeten van de afgestudeerde!

#7. Taart met foto

Heb je een mooie foto (met afstudeerhoed?!). Print hem op een taart en maak de geslaagde blij :-)!

#8. Stropdas

Een echte afgestudeerde of geslaagde moet natuurlijk goed voor de dag komen. Een mooie kwaliteit stropdas past perfect in dit plaatje.

#9. Tap voor bierflesjes / blikjes

Wanneer iemand geslaagd is, dient dit natuurlijk gevierd te worden met een drankje. Bovendien smaakt bier het lekkerst wanneer het vers getapt is. Een ideaal geslaagd cadeau dus..

#10. Chocoladereep met boodschap

Print een inspirerende boodschap voor de geslaagde op een reep chocola en je hebt zojuist een betekenisvol vol geschenk gecreëerd.

Meer cadeau voor geslaagd tips?

geslaagd school cadeau

De Cadeau Consultant daagt je uit om met nóg betere cadeau suggesties en tips te komen! Laat het ons weten in de reacties.

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close Cart