10x een cadeau voor Jubileum

Jubileum cadeau

Of het nu voor het huwelijk, dienstverband of lidmaatschap is. Het volgende jubileum is altijd dichterbij dan je denkt. Op deze speciale evenementen waarbij je het bestaan van je ‘verhouding’, kan een betekenisvol cadeau niet ontbreken! Vandaar ons favorietenlijstje: 10 cadeaus voor een jubileum.

#1. Foto Mozaïek – Ons favoriete jubileum cadeau!

In de veelvoud aan jaren voorafgaand aan het jubileum zijn er ongetwijfeld een hoop herinneringen ontstaan (en op foto vastgelegd) die goed zijn voor een onvergetelijk mooie foto mozaïek!

#2. Taart met bijzondere foto

Een jubileum moet gevierd worden met eten, dus waarom niet een overheerlijke taart inclusief bijzondere foto laten bezorgen?!

#3. Oorkonde

Wij vinden van Cadeau Consultant dat elk Jubileum een officiële onderscheiding verdiend. Stel dan ook zelf een mooi oorkonde samen met dit jubileum cadeau!

#4. Hit uit bijzonder (jubileum) jaar

Elk jubileum is gelieerd aan het jaar waarin een gebeurtenis is begonnen. Doe een CD met de hits uit dat jaar cadeau, en laat de spannende begintijd herleven!

#5. Wijncode slot

Elk jubileum vraagt om een paar flesjes wijn. In combinatie met dit code slot is het cadeau bijzonder, en met een grappige code is het nog betekenisvol ook!

Wat geef je voor 30 jaar verjaardag?!

25 jaar jubileum

#6. Creatieve klok

De tijd tikt door, het volgende jubileum staat alweer dichter voor de deur dan je denkt! Een klok is symbolisch gezien dus altijd een goed jubileum cadeau!

#7. Autosleutel USB

Wanneer een jubileum wordt gevierd in de werksfeer, is het een goed moment om hem of haar dé droomauto cadeau te doen! Zeker aan te raden voor de autoliefhebbers.

#8. Bloemenvaas met boodschap

Bloemen is een klassiek, veilig en vaak succesvol cadeau. Aangevuld met een mooie vaas inclusief jubileum gravure is het een absolute topper!

#9. Moleskine smart writing set

Een heerlijk cadeau om na het jubileum eens lekker met de pen aan de slag te gaan!

#10. Bucket list boek

Tijdens een jubileum worden vanzelfsprekend allerlei momenten uit het verleden opgehaald, dus hoog tijd voor wat nieuwe dingen voor op het ‘wens’ lijstje. 🙂

Heb jij nog meer jubileum cadeau ideeen?

Laat al jouw cadeau inspiratie achter in de comments!

jubileum cadeau ideeen
0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close Cart