Cadeau secretaressedag

Cadeau voor je secretaresse nodig?

Wat is een leuk cadeau voor je medewerker op secretaressedag? De jaarlijkse dag waarbij we stilstaan bij alle hardwerkende ideale rechterhanden. Ze zeggen niet voor niets dat achter een succesvolle manager of baas, een verschrikkelijk goede en scherpe secretaresse staat..

#1. Bloemen

Wellicht is dit cadeau een beetje cliche, maar dat is natuurlijk met een reden. Vrouwen houden nu eenmaal van bloemen! En gelukkig is er op de website Greetz.nl verschrikkelijk veel keuze!

#2. Wijnfles met code slot

Je kan stellen dat een fles wijn vrij standaard is om te geven, maar aangevuld met dit cadeau is het gelijk bijzonder! Daarnaast hebben we een speciaal lijstje indien jouw secretaresse een wijnliefhebber is?

Bij een goede fles wijn is het ook belangrijk hoe je het geeft! Verzin een begrip, naam of woord die toepasselijk is op de ontvangende secretaresse zodat ze de code kan gaan kraken om de wijn te verkrijgen.

#3. Bongo Bon

Met een bongo bon kan jouw secretaresse werkelijk alle leuke denkbare activiteiten ondernemen. Kijk dus eens of er iets tussen zit wat echt wat over de persoon zegt. Op deze manier zal de secretaresse je tijdens de activiteit extra dankbaar zijn.

#4. Krant van Geboortedag

Wil je een cadeau van betekenis geven die mooi staat in zowel huis als op kantoor? Ga voor de voorpagina van het AD of de Telegraaf ten tijde van de ontvanger zijn of haar geboortedatum.

#5. Oogmassageapparaat

Een secretaresse kan een stressvol beroep zijn. Constant inplannen van onder andere afspraken en het verwerken van informatie is namelijk vol met onzekerheid. Zeker wanneer het werk vanaf een computer plaats vind, is een oogmassage apparaat een perfect cadeau!

Wanneer is secretaressedag?

Ben je jezelf alvast aan het oriënteren op een aantal leuke geschenkjes die je een collega kunt geven, maar weet je niet de exacte datum. Dont worry, de eerstvolgende secretaressedag is op 18 April 2019.

#6. Omgekeerd wijnglas

Een elegant en origineel cadeau is het omgekeerde wijnglas. Geef je secretaresse een echte blikvanger in de (wijn)glazen kast. Een heerlijk cadeau voor een wijnliefhebber.

#7. Cactushuis

Een iets origineler en vooral langer houdbaar cadeau dan bloemen is een cactushuis! Ook al vergeet je vaak water te geven, de cactus zal blijven leven en daardoor de secretaresse heel het jaar aan jou als goede baas of manager laten denken.

#8. Lady Titel

Doop je secretaresse om tot lady, door een stukje grond in Schotland voor haar te kopen. Vanaf 36 euro heb je al een onvergetelijk cadeau voor secretaressedag!

#9. Rozen in a Box

Het ultieme luxe bloemencadeau is een groep rode rozen verpakt in een luxe box. Je kunt er op vertrouwen dat jouw secretaresse een cadeau als deze lang zal heugen.

#10. Kunstplanten

Een cactus of bloemen is leuk en aardig, op een gegeven moment gaan ze dood. Een duurzamer (en in sommige gevallen zeker niet minder mooi) alternatief zijn kunstplanten. Er is met dit cadeau meer sfeer en minder zorg.

Weet jij een leuk cadeau voor secretaressedag?

Vind jij het ook suf om een cadeaubon te geven aan je secretaresse en heb je nog veel meer leuke ideeën voor secretaresse dag? Schroom niet en laat jouw cadeau suggesties hieronder in de reacties weten.

Hoe goed ken je jouw secretaresse?

Wanneer je een redelijk idee hebt van wat voor soort persoon jouw secretaresse is zijn nog veel geschiktere cadeau ideeën te bedenken. Op deze manier kan je gebruik maken van onze cadeau generator, of eens een kijkje nemen op de volgende cadeaulijstjes die we eerder hebben gemaakt:

1

One thought on “Cadeau secretaressedag

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close Cart