10x een Tuin Cadeau

Zoek je een cadeau voor tuinieren?

Voor alle mensen die het liefste buiten aan het werk zijn in hun tuin hebben wij 10x een Tuin cadeau uit de database geselecteerd. Of het nu een groot cadeau is of een kleinigheidje, iemand met groene vingers zal sowieso kunnen waarderen dat je zijn of haar passie voor tuinieren erkend.

#1. Gardena smart sensor

Steeds meer mensen willen tegels in de tuin omdat het tuinieren teveel tijd kost. Dit kan geen excuses meer zijn wanneer je een smart sensor cadeau doet!

#2. Creatieve tuinborden decoratie

Een leuk bord in de tuin is altijd welkom. Daarom is het leuk om cadeau te doen, want zo kijkt de ontvanger die van tuinieren houdt nog een hele tijd tegen jouw cadeau aan.

#3. Indoor kruidentuin

De kruidentuin heeft natuurlijk een smaakvolle en verse functie. Maar belangrijker; met dit cadeau kan zelfs tot en met in de keuken worden getuinierd.

#4. Klassiek tuin cadeau: heggenschaar

Soms zijn heggenscharen aan vervanging toe. Of soms heeft een tuinliefhebber er geen. Geef er daarom maar eens een cadeau.

#5. Gouden tuingereedschap

De tuin is letterlijk heilige grond voor veel natuurliefhebbers en tuinierders. Deze grond moet dan ook met respect behandeld worden. Dit kan voortaan middels dit gouden tuingereedschap.

Top cadeaus voor tuinieren 🙂

tuin cadeau

#6. Lounge zitzak

Bij een mooie tuin hoort een lounge! Deze hoef je niet speciaal aan te leggen of aan te schaffen. Een heerlijke zitzak volstaat al. Wat enkel rest nog is de zon!

#7. Solar Buitenverlichting

Wanneer je zo je best doet om overdag je tuin er zo goed mogelijk uit te laten zien, wil je natuurlijk in de avond er ook van kunnen genieten. Maak iemand die van tuinieren houdt dus heel erg blij met Solar buitenverlichting. Een duurzaam en sfeervol cadeau!

#8. Tuin handschoenen

Degene waarvoor je een cadeau zoekt mag dan wel spreekwoordelijke groene vingers hebben. Ze worden uiteindelijk toch bruin. Voorkom vieze handen, jeuk en schrammen voor jouw favoriete tuinder en doe een paar tuin handschoenen cadeau!

#9. Tuinkussens

Doe een paar leuke en sfeervolle tuinkussens cadeau, en laat de ontvanger er voortaan lekker op los loungen in zijn of haar favoriete tuin.

#10. Zelf waterende bloempot

Al dat tuinieren kan een hoop tijd kosten. Je bloempotten wil je het liefste niet naar omkijken, en dankzij jou hoeft dit niet meer. Met de zelfwaterende bloempotten van Parrot heb jij dus een goed cadeau voor iemand die helemaal gek is van tuinieren!

Heb nog meer tips voor iemand die de hele dag in de tuin bezig is?

Tuinieren cadeau
0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close Cart