Fitness Cadeau Tips

Fitness Cadeau Tips

Je hem of haar wel; het type person dat 5 dagen per week in de sportschool te vinden is. Je kunt wel stellen dat er sprake is van een ware fitness verslaving, en dit maakt het vinden van een cadeau voor jou des te gemakkelijker! Onze 10 favoriete fitness cadeau tips hebben we hier op een rijtje gezet.

#1. Fitness Activity Tracker

Een sportgek kan tegenwoordig niet meer zonder. Alle activiteiten worden getrackt, geanalyseerd en geoptimaliseerd. Met een horloge als deze maak je niet alleen een sportliefhebber blij, maar verbeter je ook zijn of haar prestatie.

#2. Lifting en Grip handschoenen

Met handschoenen breng je de workout naar een nog hoger niveau. Met meer grip en een steviger gevoel pak je eenvoudigweg gewoon meer. En je voorkomt natuurlijk blaren.

#3. Foam Roller

Met fitness komt ook spierpijn. Sinds de komst van de revolutionaire foam roller, is dit probleem deels opgelost. Er is niets beter dan actieve hersteltraining, dus een foam roller is het ideale fitness cadeau voor zowel man als vrouw!

#4. Flyboarden

Een fitness liefhebber is in vele gevallen niet vies van een beetje actie en adrenaline. Met een bon om te gaan flyboarden beleeft de fitness fanaat een onvergetelijke dag vliegen over het water!

#5. Hoverboard

Een hoverboard is een leuke gadget, waar veel atleten ook mee spelen. Daarnaast kan het functioneel zijn: een consultant van onze website heeft het zelfs in de horeca bediening gebruikt zien worden!

Fitness cadeau pakket

Het is ook leuk om meerdere van deze cadeau ideeën of andere sportieve cadeaus samen te voegen in een fitness cadeau pakket. Zeker wanneer je met meerdere mensen een groot cadeau zoekt voor de sportliefhebber, kan je een aantal gadgets en handigheden voor de fitness-geek combineren!

#6. Body & Fitshop Cadeau bon

De echte fitness-geeks kunnen geen genoeg krijgen van creatine, probiotica en eiwitshakes. Zoals Joel Beukers zou zeggen, ga voor goud!

#7. iPhone Hardloopband

Tijdens het hardlopen op de loopband wil je natuurlijk vergezeld worden door een inspirerend muziekje. Met een armband waar je smartphone in kan is dit allemaal mogelijk. Heeft een fitness liefhebber nog geen hardloopband? Dan scoor je gegarandeerd met dit cadeau.

#8. Lichaamsanalyse Weegschaal

Alle training en inspanning is leuk en aardig, maar je wil natuurlijk wel resultaat zien. Met een lichaamsanalyse weegschaal zie je niet alleen je gewicht, maar wordt bijvoorbeeld ook je vetpercentage gemeten! Een super cadeau dus voor de fitness fanaat. 🙂

#9. Fitness cadeau man: Nike Sport Club Trainingspak

Wanneer je klaar bent met je training, wil je natuurlijk in stijl de fitness verlaten. De Nike fleece of Nike club trainingspakken zijn heerlijk om van en naar je sportschool te gaan!

#10. Suspension Trainer

De fitness liefhebber wilt ook thuis kunnen trainen. Je bevestigt de trainer aan de deur en kan geen spier onbewerkt laten.

Fitness fanaat cadeau man vrouw Heb jij meer cadeau tips voor de fitness fanaat?

Iemand die van fitness houdt, maakt het ons eigenlijk ongelofelijk makkelijk om een cadeau te bedenken. Fitness is namelijk een lifestyle!

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close Cart