Sport Cadeau Tips

Sport Cadeau

Ben je op zoek naar een cadeau voor de sportieve man en/of vrouw? De cadeau consultant heeft zijn favoriete sport cadeaus geselecteerd en voorzien van inspirerende tekst. Succes met de zoektocht naar jouw sport cadeau.

#1. Sport sokken

Of het nu voetbal, basketbal of tennis betreft; de sportliefhebber kijkt alles op tv. Deze sokken representeren dan ook alle sporten en zijn daarmee een leuk sport cadeau!

#2. 30 days fitness challenge

Een heerlijk sport cadeau is deze fitness challenge box. Met 30 dagen lang een nieuwe, leuke en inspirerende sport opdracht trigger je de ‘fitboy’ of ‘fitgirl’.

#3. Activity Tracker

Een heerlijk sport cadeau is een activity tracker die de activiteiten bij houdt van je gehele dag. Test je slaap, aantal passen en je hartslag gedurende spannende meetings. Op deze manier krijg je als sportliefhebber een perfect inzicht van (de fitheid van) je lichaam!

#4. Max Verstappen Merchandise

Het lijkt erop of iedere sport liefhebbende man of vrouw tegenwoordig fan is van Max Verstappen.

#5. Voetbal deurstopper

Als iemand toch een deurstopper gebruikt, doe deze sportieve man of vrouw een sportversie cadeau! Deze doet het zeker goed bij de voetballiefhebber!

Cadeau tips voor de sportieve man of vrouw + afbeelding

cadeau sport

#6. Sport Wanddecoratie

Een super succesvol sport cadeau is te vinden bij Junique. Van formule 1 tot en met wielrennen, allerlei belangrijk helden of momenten van de sport hebben ze creatief in de aanbieding als wanddecoratie.

#7. Dekbed van de sport gerelateerde favoriet

Een beetje sportliefhebber heeft wel een favoriet, idool of inspiratie. Vereeuwig de favoriete sportclub, speler of team op een dekbed, zodat de ontvanger iedere dag met een goed gevoel gaat slapen.

#8. Nike tech fleece

Nike kun je gerust de absolute voorloper noemen op het gebied van sporttextiel. Geen enkel ander merk heeft zo’n fijne ‘fit’ en tegelijkertijd een sportieve uitstraling. De sportliefhebber zal een Nike Tech Fleece (trainingspak) dan ook een prominent plekje in de kledingkast geven!

#9. Lijst voor een Sportshirt

Met een lijst heeft de ontvanger een mooi item op kantoor van zijn of haar favoriete sportclub, speler of team! Dit is een leuk sport cadeau voor iemand met een nieuwe baan.

#10. Sport biografie

Lang niet iedereen leest tegenwoordig nog boeken. Tenzij het om een goede sportbiografie gaat.

Ander sportief cadeau?

We zijn altijd benieuwd naar jouw cadeau ideeën, dus laat het weten in de reacties!

sportief cadeau

1

One thought on “Sport Cadeau Tips

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close Cart