11 cadeau tips voor hem; de Autoliefhebber

11 cadeautips voor hem; de Autoliefhebber

Normaal gesproken zou je in Google als opdracht intikken cadeau voor hem autoliefhebber. Echter, er zijn toch ook een aantal vrouwen (hoewel we op grond van dit lijstje toch blijven twijfelen) die helemaal gek zijn van auto’s. Onderstaand hebben wij ons cadeaulijstje voor autoliefhebbers onderverdeeld in Formule 1 cadeaus en Autoliefhebber cadeaus. Veel succes in de zoektocht naar een passend cadeau. 🙂

Cadeau voor een fan van Formule 1

Zeker met de huidige successen van Max Verstappen is Formule 1 meer in trek dan ooit. F1 merchandise is dan ook een goed cadeau idee voor de Formule 1 liefhebber, vooral wanneer het nummer 33 van onze Nederlandse held bevat.

1.      Enzo Ferrari: Mijn Leven

Formule 1 is niets zonder Ferrari en Ferrari is niets zonder formule 1. Hoewel de rode autofabrikant regelmatig dreigt met het stoppen blijft het toch een mooi huwelijk. Dit boek over Enzo Ferrari is dan ook een must have voor elke Formule 1 liefhebber. Een top idee dus als cadeau formule 1.

2.      Max Verstappen Merchandise

Een echte Max Verstappen fan móet natuurlijk elke zondag (ochtend, middag of avond) in zijn Red Bull-kloffie op de bank zitten. Gelukkig heb je qua merchandise genoeg cadeau keuze voor een fan van formule 1 😊.

3.      Tickets voor een Grand Prix

Je kunt vrijwel het gehele race weekend alles rondom de grand-prix van die week volgen, het échte gevoel krijg je als je zelf aanwezig bent. De geur van verbrand rubber en bovenal het geluid van de Formule 1 auto’s zal een betoverende werking hebben op de Formule 1 fan.

4.      Ingelijste Formule 1 Posters

Zoals iedere sport heeft de formule 1 zijn helden, clichés en speciale locaties. Dit alles is mooi geprint (en ingelijst) en via de webshop Junique te verkrijgen. Een mooi cadeau voor autoliefhebbers en formule 1 fans in het speciaal.

5.      Formule 1 tijdschrift

Wanneer de race is afgelopen gaat een echte Formule 1-fan vrolijk verder met alle analyses. Geef een los nummer of  abonnement cadeau van een tijdschrift Formule 1.

cadeau voor voetballiefhebber Cadeau voor de Autoliefhebber in het algemeen

Er bestaat natuurlijk veel meer op deze wereld dan de koningsklasse van de autosport. Nagenoeg alle mannen – maar zeker ook een aantal vrouwen – beschouwen de auto die ze in bezit hebben als ‘hun kindje’.  Hier hebben we een aantal cadeaus op een rijtje gezet voor de echte autoliefhebber.

6.      Anti Slipcursus

Elke autoliefhebber wilt alles uit zijn of haar eigen auto kunnen halen. Een anti slipcursus is daarmee dan ook het ideale cadeau voor de autoliefhebber.

7.      Cadeaubon om te Karten

Naast remmen en slippen is zelf racen natuurlijk veel leuker. Karten is hiervoor de ‘ultieme experience’ waar genoeg adrenaline vrij zal komen. Dit cadeau is ook heel leuk om met een groepje te doen!

8.      Porsche Design Fragrance

Een lekker geurtje of andere lichaamsverzorging moet niet alleen lekker ruiken, maar ook klasse hebben. Een autofreak zal zich met dit cadeau dan ook – naast verzorgd – helemaal comfortabel voelen.

9.      Car Telefoonhouder

Naast bellen is ook whatsappen achter het stuur ten strengste verboden. Met deze handige gadget gaat jouw favoriete autoliefhebber een stuk veiliger de weg op.

10.      Kleding Knokke Zoute Grand Prix

De meeste autoliefhebbers kennen hem: de Grand Prix van Knokke. Tijdens dit glamour evenement zie je een ‘race’ van werkelijk de meest bijzondere auto’s op onze aardbol. River Island heeft hier een mannen kleding lijn voor aangebracht. Een leuk cadeau voor hem dus mits hij een autoliefhebber is!

11.      Aanhanger (E) Rijbewijs

Ons laatste cadeau voor autoliefhebbers is een (proef)les of cursus voor de zogenaamde letter ‘E’ op het rijbewijs. Het is immers altijd handig om bevoegd te zijn om te rijden met aanhangwagen.

Kado voor Autoliefhebbers Meer cadeau ideeen wat betreft een kado voor autoliefhebbers?

Weet jij nog veel betere kado suggesties voor autoliefhebbers? Laat je reactie achter in de comments. 😉

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close Cart