Cadeau voor Voetballiefhebber

12 Cadeau Ideeën voor de Voetbalfanaat

Op deze pagina proberen wij ideeen te genereren wat betreft het perfecte cadeau voor een voetbalfanaat. We kennen ze allemaal, die types die elk half uur de website van Voetbalzone of VoetbalPrimeur refreshen voor het laatste nieuws. Deze mensen maak je vaak alleen maar écht blij, als het cadeau voetbal gerelateerd is..

1. Voetbal Icoon aan de Wand

Elke voetbal liefhebber wordt heel blij van een unieke Zlatan Ibrahimovic of Thierry Henry aan de muur. Met dit cadeau combineer je sfeer, kunst en zijn of haar favoriete hobby: Voetbal.

2. Voetbal cadeautje: Sport Biografie

De voetbalboeken van René van der Gijp, Wim Kieft en andere oud-voetballers gaan nog in alle boekenhandels als warme broodjes over de toonbank. Het feit dat deze boeken zó populair zijn, geeft al aan dat het nieuwste sportboek cadeau doen een garantie voor succes is.

3. Speciaal Bierpakket

De meeste voetballiefhebbers zijn bourgondiers. Bij een potje voetbal hoort tenslotte nog een grotere pot bier!

Voetbal Cadeaus

voetbal cadeaus

4. Retro Voetbal accessoires

Niet alleen de wat oudere voetbal fanaten zijn gevoelig voor nostalgie. Werkelijk alle liefhebbers maak je blij met bijvoorbeeld een Retro voetbal, oude plakboeken en een klassieke voetbal tas.

5. Retro Nederlands Elftal Shirt

Zeker nu we als Nederland al twee keer geen eindronde hebben gehaald, is er des te meer reden om trots te zijn op ons verleden. Geef het EK’88 shirt cadeau waarin Ruud Gullit of Marco van Basten furore maakten. Of ga nog verder terug in de tijd, en geef een Retro Nederlands elftal shirt cadeau die Cruijff nog om zijn schouders heeft gehad.

6. FIFA 18

De jongere voetballiefhebbers zijn dol op computerspelletjes, zo ook op het populaire voetbalspel FIFA van EA Sports. Het spel is inmiddels zo populair, dat er zelfs een professionele e-divisie in het leven is geroepen!

cadeau voor voetbalfanaat

7. Lijst voor een Sportshirt

Een ingelijst sportshirt is vaak het pronkstuk van de voetbal liefhebber. Hij of zij hangt hem boven zijn bed, in de keuken of op kantoor. In de lijst kan je een eigen voetbalshirt stoppen, maar je kunt ook gaan voor het shirt van zijn of haar favoriete (amateur) club.

8. Google Chromecast

Het voetbal van over de hele wereld is vrij eenvoudig te streamen. Vanaf een Google Chromecast geef je de voetbal liefhebber de mogelijkheid om zijn favoriete sport te streamen vanuit het hele huis.

9. Bier Thuistap

Bier en voetbal zijn  onafscheidelijk. Indien je een biertap in huis haalt voor de voetbal liefhebber scoor je dan ook 10 punten op de schaal van 10.

10. Gesigneerde Voetbalshirts

Je gelooft het bijna niet, maar als je écht uit wilt pakken kan je een gesigneerd shirt kopen van de aller aller beste voetballers ter wereld. Bij de Hand van Maradonna verkopen ze namelijk gesigneerde shirts van onder andere Lionel Messi en Cristiano Ronaldo!

11. Stadion 3D Puzzel

Dit is een van onze favoriete Cadeaus voor de voetbalfanaat! Haal het stadion in huis van de ontvanger door een 3D puzzel te geven van zijn of haar favoriete stadion. Van Liverpool, Borussia Dortmund tot de magische Kuip; het aanbod is groot op Sportus!

12. Retro Landen Voetbalshirt

Met dit cadeau laat je de ontvanger voor even voelen als Diego Maradonna of Paul Gascoigne.

Meer cadeau ideeen voor een voetballiefhebber?

Heb jij nog meer leuke ideeen voor een Voetbal liefhebber? Of vind je dat een cadeau niet thuis hoort in het door ons gemaakte cadeau lijstje? Laat het ons weten in de comments. 🙂

We hebben de eerste tip al per mail ontvangen:

#Bonus: Voetbal cadeau handdoek

Voetbal Cadeau

2

2 thoughts on “Cadeau voor Voetballiefhebber

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close Cart