10x Cadeau voor iemand met een nieuwe baan

Nieuwe baan cadeau ideeën

Tegenwoordig wisselen we allemaal erg snel van baan. Er zijn zelfs studies die beweren dat je elke 3 jaar van baan zou moeten wisselen. Allemaal leuk en aardig, maar hierdoor heb jij voor al die vriendin in je omgeving wel heel vaak cadeau inspiratie nodig voor iemand met een nieuwe baan. De Cadeau Consultant helpt je dus maar een handje..

#1. Boksbeugel koffiemok

Bij je nieuwe baan wil je jezelf even bewijzen. De toon zetten. Een boksbeugel koffiemok cadeau doen is dan ook een leuke knipoog voor iemand met een nieuwe baan.

#2. Bureau mini stofzuiger

Net zoals dat bij schoonouders gaat, dien je bij je nieuwe baan (in ieder geval in de beginperiode) netjes en geordend voor de dag te komen. Dit super leuke en originele cadeau helpt jou of een ander daarbij!

#3. Powernap bureau kussen

 Wanneer al je collega’s op vrijdagmiddag weer eens vroeg zijn vertrokken, pak jij deze jongen er toch gewoon lekker bij! Je scoort punten bij je baas door je aanwezigheid terwijl je lekker even dat kwartiertje rust pakt. Cadeau consultant is niet aansprakelijk voor de gevolgen van slapen op het werk 🙂

#4. Externe harde schijf

Al die informatie die je te verwerken krijgt in de beginperiode van een baan moet natuurlijk ergens opgeslagen kunnen worden. Als je hersenen overlopen van kennis, kan je het restje altijd nog kwijt op deze externe harde schijf. Een cadeau waar je iedereen een plezier mee doet!

#5. Laptop sleeve

Met dit super stijlvolle cadeau maak jij vanaf minuut één de blits op je nieuwe werk! Nog meer van deze stijlvolle tips?

Cadeautje voor je nieuwe baan 🙂

nieuwe baan cadeau

#6. Management boek

Bij je nieuwe baan begin je weer vol moed aan een nieuwe uitdaging. Daarom zal een management boek de ontvanger nog meer gaan inspireren!

#7. Bureau ventilator

Als je nieuwe collega’s irritant zijn en je baas weer eens in je nek loopt te hijgen, dan kan jij natuurlijk wel wat verkoeling gebruiken! Of wanneer het stoom van je toetsenbord af komt door al jouw harde werk, precies hetzelfde! Een leuk cadeau voor meerdere functionaliteiten!

#8. Dopper waterfles

Wij van cadeau consultant vinden milieubewust bezig zijn belangrijk. Deze Dopper cadeau is daarnaast handig, fraai en cool. En ook die kenmerken vinden wij super belangrijk 😉

Wanddecoratie als cadeau voor iemand met een nieuwe baan

#9. Gesigneerd sportshirt

In een nieuw kantoor is natuurlijk betekenisvolle decoratie aan de wand nodig van de favoriete sportploeg of speler.

#10. Sport Wanddecoratie

Ook kan dit in de vorm van print te bestellen op Juniqe.

Cadeau nieuwe baan? Benoem jouw favorieten in de comments!

cadeau voor iemand met een nieuwe baan

Ken je iemand die op zoek is naar een nieuwe baan? Dan is deze video wellicht handig ter inspiratie!

2

2 thoughts on “10x Cadeau voor iemand met een nieuwe baan

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close Cart