Cadeau voor de student

Cadeaus voor studenten

Maak je maar geen zorgen, een student is niet louter oppervlakkig aan het drinken en bankhangen. Ook zij verdienen een betekenisvol cadeau. Aangezien de meeste studenten net ‘op kamers’ wonen, maken ze je het in de zoektocht een stuk gemakkelijker. Dit zal je wel herkennen aan die cadeau inspiratie lijstje: 10x een cadeau voor de student (op kamers)!

#1. Kamerplant

De meeste studentenkamers kunnen naast opfleuren ook wel wat extra zuurstof in de kamer gebruiken. Een mooie kamerplant kan bovendien – indien goed verzorgd – de gehele studententijd meegaan!

#2. Bier thuistap

Er is niets zo lekker dan thuis je eigen biertje tappen. Hoewel je bij een student uit moet kijken (of niet) dat deze tap al om 1 uur ’s middags wordt gebruikt.

#3. Douchetimer

Een student op kamers weet hoe het is om ’s morgens vroeg minutenlang te moeten wachten totdat hij of zij de douche in kan. Met deze douchetimer heeft de student elke 5 minuten kans! Een grappig en praktisch cadeau voor de student dus!

#4. Lounge zitzak

Studeren is heel soms hard werken, maar toch vooral relaxen en jezelf (plus de wereld) ontdekken. Een lounge zitzak heeft dan ook vaak een prominente plaats op studentenkamers ;-).

#5. Netflix abonnement

Studenten kunnen een paar seizoenen van een serie gemakkelijk in een week verslinden! Netflix & Chill is voor de echte student dan ook geen vreemd begrip.

Cadeaus voor studenten

Een cadeau zoeken voor je schoonmoeder kan best een dingetje zijn, dus als hét cadeau er nog niet bij zit, gebruik dan ook eens onze cadeau generator!

cadeau student

#6. Wereldmap

Een mooi cadeau voor op de studentenkamer is een wereldmap kraskaart. De reisliefhebber wordt op deze manier dagelijks geïnspireerd met nieuwe bestemmingen!

#7. Magneet bierboom

Een magneet bierboom is op een studentenkamer waarschijnlijk het best groeiende organisme ;-).

#8. Krijtbord

Met dit cadeau kan een student op kamers al de komende doelen, taken en benodigdheden op een krijtbord noteren en ook weer uitvegen.

#9. Roulette drankspel

Studenten zijn gek van (gemixte) drank. Daarnaast wordt er voordat men uitgaat veel geshot. Aan shots kan met dit spel in ieder geval niet worden ontkomen!

#10. Espresso maker

Studeren en koffie gaan in vele gevallen goed samen. Een nachtje doorhalen om te leren van dat ene lastige tentamen is goed vol te houden met vers gezette espresso!

student cadeau

Heb jij betere cadeau ideeen voor een student op kamers?

Deel je beste idee met de Cadeau Consultant.

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close Cart