10x een Duurzaam Cadeau Idee

Duurzaam Cadeau

We wonen op een prachtige planeet en we hebben de plicht om deze te behouden! Herken je deze kreet als de lijfspreuk voor de ontvanger van jouw cadeau? Lees dan verder op onze blog over de 10 beste duurzame cadeau ideeen.

#1. Douchetimer

Met dit cadeau wordt er voortaan niet langer dan 5 minuten gedoucht. Want waarom zou je meer gaan verspillen?! Een grappig en leuk duurzaam cadeau idee.

#2. Onbeperkt bruikbare lunchzak

Deze lunchzak doet niet alleen heel erg retro aan, hij is ook nog eens gemaakt van spceiaal gerecycled materiaal en daarmee onbeperkt bruikbaar!

#3. Plant terrarium

Een erg populair en duurzaam cadeau onder vrouwen (link) is een plant terrarium. Hiermee geef je een eigen eco-zone voor in huis.

#4. Duurzaam koffiebonen abonnement

Je begint de dag het beste morgens vroeg met een hele eerlijke bak koffie.

#5. Hybride tandenborstel

Ook kunnen de tanden tegenwoordig op een duurzame manier worden gereinigd. Neem maar eens een kijkje in de categorie hybride tandenborstels!

Duurzaam cadeau idee

duurzame cadeau ideeen

#6. Ecoservies

Herbruik het servies gemaakt van gerecycled materiaal tot in het oneindige.

#7. Dopper fles

De slogan van Dopper: ‘It’s a planet saving device’ geeft al genoeg antwoord op de vraag hoe duurzaam dit cadeau is.

#8. Adopteer een kip

Adopteer namens de ontvanger een kip en bezorg deze daarmee een goed (kippen)leven terwijl de ontvanger kan genieten van de eieren. Lijkt me een goede deal toch?

#9. Waka Waka power bank

Deze als beste geteste powerbank zal de ontvanger niet alleen van vele noodsituaties behoeden, hij is ook nog eens heel duurzaam.

#10. Solar buitenverlichting

Combineer sfeer met slim gebruik van onze prachtige zon. Voor meer tuincadeaus (link) hebben we een apart lijstje gemaakt 🙂

Weet jij nog meer duurzame cadeautjes?

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close Cart