Top 10 mannen cadeau tips

Wat willen mannen als cadeau krijgen?

Ze zijn soms wat moeilijk te doorgronden en tonen niet in alle situaties hun echte emoties, maar ook mannen vinden cadeaus krijgen toch echt wel leuk. De vraag is dus wat mannen leuk vinden om als cadeau te krijgen.. Ook al heb je te maken met een man die alles al heeft, alsnog kan je ze met heel veel cadeaus heel erg blij maken. We hebben het speciaal voor je uitgezocht in deze top 10 (bijzondere) mannencadeaus lijst.

#1. Magnetische bierboom

Een bijzonder mannencadeau voor de Bourgondiër is een magnetische bierboom. Op deze manier zijn alle verbruikte dopjes van bierflesjes voortaan nog ergens goed voor. Deze boom wordt niet groter door meer water te geven, maar juist door meer bier te drinken.

#2. Pater bierglazen

Bij een lekker biertje hoort een goed glas. Allerlei zaken mogen doodgaan van een man, maar zijn bier mag niet doodslaan.

#3. Voetbalreis

De meeste mannen en voetbal zijn onafscheidelijk. Vandaar dat mannen heel erg goed gaan op voetbal gerelateerde cadeaus.

#4. Scheerapparaat

Tegenwoordig is de echte man verzorgd maar toch behaard. Een goed scheerapparaat kan dan ook niet ontbreken in een lijstje die een antwoord heeft op de vraag van wat mannen cadeau willen.

#5. Sigarenknipper

Een mannelijke man is niet vies van een sigaar. Met een knipper heb je niet alleen klasse, maar rook je een sigaar ook nog eens verspreid over meerdere dagen.

Op Youtube kwamen we een video met nog meer Mannen cadeau tips tegen!

#6. Adelijke titel: Lord

Maak van een man een Lord, door een stukje grond in schotland te kopen. Aanzien, respect en grond. Dat willen mannen als cadeau!

#7. Heineken Barspullen

Breng de barbeleving in een man zijn leven door Heineken merchandise cadeau te doen. Een populaire cadeau tips onder mannen!

#8. Secrid Portemonnee

Hoewel de maatschappij wordt overspoeld met feministen, is de man in vele gevallen nog ‘gewoon’ de drager van het geld. Ieder man wilt dan ook de beste portemonnee cadeau: een Secrid.

#9. Balkon BBQ

Een man wilt – als het even kan – het liefst altijd en overal kunnen barbecueën. Vleesch en veel saus is vaak het devies. Voortaan wordt er met dit cadeau heel mannelijk gebarbecued op het balkon!

#10. Doelensteller Whiteboard

Verliezers hebben excuses winnaars hebben een plan. Een echte man wil zijn doelen in het leven dan ook duidelijk vastleggen. Dankzij dit whiteboard maak je het mogelijk!

Wat mannen cadeau willen..

Weet jij wat mannen graag cadeau krijgen? Laat het ons weten in de reacties.

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close Cart