10x Cadeau voor man van 65 jaar.

Op zoek naar een cadeau voor een man van 65?

De (bijna) met pensioen gaande (oudere) man moet natuurlijk verrast worden met een mooi cadeau. Vandaar dat wij met de volgende suggesties op de proppen zijn gekomen: 10x Cadeau voor man van 65 jaar.

#1. Shaving set

Ga jij als man in de bloei van je leven het liefst gladgeschoren of á la hipster met strakke lijnen door het leven? Voor iedere stijl komt deze frisse scheerset goed van pas!

#2. Speciaal bierpakket abonnement

Als jij de magische 65 hebt bereikt, heb je natuurlijk al wat bierpakketten in je leven mogen ontvangen. Hoe afgezaagd we deze lijken te vinden, ze gaan wel altijd op! Geef niet zomaar een bierpakket, maar een heel abonnement cadeau voor gegarandeerd succes. Geloof ons  maar, gegarandeerd.

#3. Whisky karaf

Ben je toch uitgekeken op speciaalbier of is je lever nog veel jonger dan de daadwerkelijke 65? Verras de gelukkige dan eens met deze stijlvolle karaf van waaruit de zwaardere jongens, zoals whisky of cognac, kunnen worden geschonken.

#4. Foto op Hout

Op deze leeftijd wordt sentiment van vroeger steeds belangrijker. Vereeuwig daarom partner, kinderen en/of kleinkinderen dan of een fraaie wijze. Voor de wat gevoeligere aanpak.

#5. Heren Horloge

65 en van plan om het klokje nog lang te laten tikken? Bekijk dan eens deze superserie van prachtige horloges, voor elk type pols wat wils.

65 jaar cadeau ideeen!

cadeau man 65 jaar oud

#6. Krant van Geboortedag

Hadden ze toen al kranten? Zonder dollen, je geboortedag is natuurlijk een om nooit meer te vergeten. Met dit cadeau ben je helemaal op de hoogte van wat er die dag het nieuwe beheerste, naast jouw geboorte natuurlijk.

#7. Retro krantenstok

Als jij ’s avonds in de luie stoel neerploft met een krantje erbij, (en de whisky-karaf die we hierboven aanbieden!) is stuntelen met het omslaan van de pagina’s natuurlijk het laatste waar je zin in hebt. Deze retro krantenstok voegt niet alleen 100 punten toe aan de klasse van een man, maar zorgt er ook voor dat de enige intensieve beweging van jou het glas naar je lippen brengen is.

#8. Vinyl platenspeler

Wij bij Cadeau Consultant zijn ontzettend fan van dit cadeau. Even een momentje terug in de tijd met deze schitterende platenspeler. Frank Sinatra, kom maar door.

#9. Gereedschap set BBQ

Op 65 jaar zijn de meeste mannen in de bloei van hun barbecue-carrière. Help jouw persoonlijke BBQ-king een handje, en geef deze toffe gereedschap set cadeau!

#10. Zelf bedrukte golfballen

Wij snappen dat de verhouding werk/golfbaan op je 65e steeds meer in het voordeel uitslaat naar die laatste. Personaliseer dan je eigen golfballen met een boodschap naar keuze, en waag het niet om ze in het water te putten!

Meer 65 jaar cadeau ideeën?

Laat het de Cadeau Consultant weten!

1

One thought on “10x Cadeau voor man van 65 jaar.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close Cart