Jubileum Huwelijk cadeau tips

Cadeau voor een jubileum van je huwelijk?

Hoeveel jaar zijn jullie getrouwd? Allereerst gefeliciteerd met de prestatie. Iets om trots op te zijn! Nu alleen nog even een mooi en betekenisvol cadeau fixen :-): 10x een Cadeau voor het jubileum van je huwelijk!

#1. Hart designstuk van spaarmunten

Een van de weinige nadelen aan een huwelijksfeest zijn de kosten, dat snappen wij bij Cadeau Consultant heel goed. Daarom is dit magnetisch kunststuk, een fraai design, geschikt om jullie spaarpotje weer te vullen! Daarnaast vul je ook het huis met nét dat stukje meer liefde.

#2. Koppel sleutelhanger

Dit ontzettend leuk cadeau past bij ieder gelukkig (tenminste, daar gaan we van uit) getrouwd stel. Nooit meer je sleutels verliezen en ‘als het gebeurt, weet jij in ieder geval wie je de schuld moeten geven!

#3. Muurtattoo met trouwdatum

Ben je uitgekeken op die Live Love Laugh op de muur in de woonkamer, voeg dan een wat romantischere noot toe door je trouwdatum op de muur te tatoeëren. Erg origineel, en je hoeft nooit meer antwoord te geven wanneer je nou ook alweer getrouwd bent.

#4. Sterrrenbeeld in glas

Is jouw liefdevolle hubby ook altijd zo vergeetachtig als het om verjaardagen gaat? Met dit fraaie design help je hem in ieder geval al op weg. Even zonder dollen, een erg mooi cadeau om een stukje class aan het huishouden toe te voegen.

#5. Krant van trouwdag

Met dit leuke en attente cadeau zorg je ervoor dat de bruid of bruidegom alles terug kan lezen van de Grote dag wat de champagne toentertijd verhinderde.

Wat geef jij tijdens een jubileum van je huwelijk?

jubileum huwelijk cadeautips

#6. Memory locket

Verras je wederhelft met dit speciale cadeau, waarmee je een persoonlijke herinnering aan iemand mee kan geven. Mooie cadeaus hoeven niet altijd groot te zijn, in dit geval letterlijk.

#7. Placemat Mr & Mrs.

Jij hebt je ‘eigen’ stoel aan de eettafel natuurlijk allang geclaimd! Baken met dit grappige cadeau jouw territorium aan tafel af. Eet smakelijk!

#8. Liefdesbeeldjes

Voor ieder wat wils uit dit assortiment van prachtige beeldjes. Zegt dat ene beeldje meer over jouw huwelijk, of vind je simpelweg het onderschrift bij dit beeldje het leukst? Aan jou de keuze.

#9. Bierviltjes met foto

’s Avonds borrelen na een lange werkdag(link) wordt nu nóg leuker! Creëer zelf de setting die je wilt met deze toffe bierviltjes: cheesy foto’s, grappige foto’s of natuurlijk foto’s van de hond. Aan jou de keuze!

#10. Magische hotelovernachting

Word het een suite met 360graden uitzicht over een willekeurige stad of word het een hutje in het bos met een knerpend kampvuurtje in de haard? Wij geven de handvaten, jullie maken het magisch.

Jouw favoriete jubileum huwelijk cadeau.

Som hieronder al jouw favoriete cadeaus voor een jubileum van je huwelijk op!

jubileum huwelijk cadeau
0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close Cart