10x een Origineel Huwelijkscadeau

Op zoek naar een Uniek Huwelijkscadeau?!

Een van de meest bijzondere dagen in iemands leven is toch wel zijn of haar bruiloft. Het is dan ook zaak om goed uit te pakken met een uniek huwelijkscadeau. Een cadeau voor trouwen is nog niet zo eenvoudig bedacht, vandaar dat de Cadeau Consultant de gehele database is doorgegaan voor de absolute pareltjes.

#1. Gepersonaliseerd huwelijksgeschenk: een liefdesposter

Wat is er leuker dan met een gepersonaliseerde liefdesposter. Radbag heeft heel veel originele keuze, dus schroom niet te kijken of er wat tussen zit en leuk is om te personaliseren op de tortelduifjes.

#2. Liefdesliedje in geluidsgolven

Nagenoeg elk koppel heeft een favoriet liefdesliedje. Een liedje (wellicht vanuit de beginnende verliefdheid) die van hen ‘samen’ is. Kom erachter wat voor favoriet liedje op de aanstaande echtgenoten van de bruiloft van toepassing is en laat deze via etsy in geluidsgolven op poster afdrukken! Een uniek huwelijkscadeau. J

#3. Fotoboek

Wellicht heb je een hoop bijzondere foto’s in je bezit die iets zegt over je vriendschap met (een van de) aanstaande echtgenoten, of misschien wel van de echtgenoten zelf. Wellicht ben je samen op vakantie geweest, of heb je in een whatsapp groepsapp vaak mooi kiekjes van de bruid en bruidegom samen ontvangen. Een van de meest betekenisvolle en originele huwelijkscadeaus die je in dit geval kunt geven is een zelf samengesteld fotoboek!

Origineel en uniek trouwcadeau!

origineel en uniek trouwcadeau

#4. Grappige of gepersonaliseerde Deurmat - (favoriete huwelijkscadeau)

Vroeger volgde uit een huwelijk vaak samenwonen. Vandaar dat onze housewarming cadeau tips lijstje ook goed van pas kan komen als huwelijkscadeau. Hedendaags wonen veel stelletjes al samen voordat ze in het huwelijksbootje stappen, maar desalniettemin is het leuk om een grappige deurmat cadeau te geven tijdens de bruiloft.

 

Aangezien het stel een en dezelfde achternaam gaat dragen kan het leuk zijn om deze af te drukken op een deurmat.

#5. Kurk Wereldbol

Gaat het aanstaande echtpaar op honeymoon, of misschien zelfs op wereldreis?! Of zijn ze echte reisliefhebbers? Een kurken wereldbol leent zich perfect om alle (bezochte) droomlocaties vast te leggen en is daarmee het perfecte huwelijkscadeau voor de reislustige types.

#6. Polaroid Camera

Tijdens bruiloften wordt vaak geld gevraagd om de kosten te dekken, maar dit is toch ook wel een beetje suf. Je wilt graag origineel zijn, dus wat is beter dan een huwelijkscadeau geven die gelijk gebruikt kan worden. De bruiloft wordt op deze wijze authentiek en betekenisvol vastgelegd, zodat je samen op het moment zelf al kan gaan genieten van de foto’s.

#7. Magische Hotelovernachting

Het samenzijn van twee mensen begint pas vanaf de bruiloft, dus er liggen nog een hoop romantische dingen in het verschiet. Een magische hotelovernachting cadeau doen zal het bruidspaar dan ook geen windeieren leggen.

#8. WC Gastenboek

Bij een bruiloft horen heel veel mooie boodschappen. Schrijf de eerste boodschap in dit wc gastenboek en laat hem vullen door de overige gasten, zodat het boek daarna een prachtige plek krijgt in de wc van het bruidspaar.

#9. Rozenboog

Een rozenboog die een mooi plekje in de tuin kan verdienen laat het bruidspaar niet alleen jouw fantastische cadeau voor altijd herinneren. Het zorgt er ook nog eens voor dat ze de bruidskus nog eens dagelijks over kunnen doen.

#10. Origineel Huwelijkscadeau: de SRPRS.me Cadeaubon

Wat gaat een leukere huwelijkstrip worden dan een trip waarvan de bestemming onbekend is?!

Ken jij nog een ander origineel trouwcadeau?

Zeker wanneer je al een keer een bruiloft hebt gegeven, heb je ongetwijfeld een aantal originele trouwcadeaus ontvangen. Als het goed is dan schieten je bij het doorspitten van deze lijst een aantal leuke trouwcadeau ideeën te binnen, dus schroom niet deze met ons te delen!

Ben je op zoek naar meer inspiratie rondom cadeaus van de trouwdag, dan hebben we een apart lijstje wat betreft cadeau ideeën voor een trouwdag jubileum.

1

One thought on “10x een Origineel Huwelijkscadeau

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close Cart