Housewarming Cadeau tips

Favoriete Housewarming Cadeau Tips

Wat geef je iemand bij een housewarming nu cadeau? Deze vraag proberen wij middels deze Housewarming cadeau lijst te beantwoorden. Om een goed overzicht te houden van de soort geschenken hebben we het lijstje onderverdeeld in verschillende soorten ideeën. Ze je dus schrap voor de Cadeau Consultant’s favoriete Housewarming cadeau tips.

Eten & Drinken

Dagelijks ben je in je huis bezig met (het maken van) eten en drinken. Om te zorgen dat een stel of persoon gelijk een kickstart kan maken in het nieuwe onderkomen, is het aan te raden om de volgende ideeën cadeau te doen.

1. Originele Pizzasnijder

Zeker met het verbouwen, schilderen of enkel nog laatste puntjes op de i zetten van het nieuwe huis zal waarschijnlijk genoeg pizza worden afgehaald. Met dit leuke housewarming cadeautje zijn ze in ieder geval verzekerd van netjes afgesneden slices.

2. Balkon BBQ

Indien het nieuwe huis een mooi balkon op de zon heeft is dit een ideaal housewarming cadeau! De barbecue neemt dankzij jou voortaan plaats op het balkon! 😊

3. Persoonlijk housewarming cadeau: zelfgemaakte koekentrommel

In ieder huis is er wel een koekentrommel waar al de zoetigheid in verdwijnt. Zorg dat deze trommel leuk is door hem te personaliseren voor de nieuwe bewoner(s).

4. Bierviltjes met Foto

Onderzetters hoeven de nieuwe bewoners niet zelf aan te schaffen met dit originele cadeau. Laat bierviltjes personaliseren met bijvoorbeeld een foto of quote.

5. Hello Fresh mealbox giftcard

Met een maaltijd box cadeau laat je de nieuwe bewoners het unieke concept van hello fresh beleven. Verse producten en de gerechten zijn makkelijk en origineel.

6. Cafétiere

Bij een nieuw huis hoort goede koffie!

7. Speciale schiller of snijder

Dit zijn echte hebbedingetjes voor in de keuken. Als iemand dan toch een nieuw huis betrekt, kun je het net zo goed cadeau doen tijdens de housewarming!

8. Hot sauces of the world

Ken je iemand die wel of juist hélemaal niet van heet eten houdt? Dan is de collectie van hete sauzen een leuk cadeau op de housewarming. Of je maakt iemand heel blij, of je kan zelf heel hard gaan lachen…

9. Kruidentuin voor in de keuken

10. Top 10 kookboeken

Een nieuw huis is een nieuw begin, dus ook met eten. Een kookboek met nieuwe gewoontes en inspiratie is erg leuk om te krijgen tijdens een housewarming.

Housewarming Cadeau

Gadgets tips voor een housewarming

Iedereen wilt tegenwoordig een smart home, dus met deze gadgets help je de nieuwe bewoner(s) op de goede weg. We hebben de leukste gadgets ideeën voor een house warming op een rijtje gezet.

11. Design Oplaadbox voor elektronische apparatuur

Met alle tablets, computers, schermen en smartphones wordt iedereen gek van alle snoeren en verschillende opladers. Dankzij deze design oplaad box van Bosign garandeer je structuur in het nieuwe huis.

12. Draadloze speaker

Met dit cadeau is het voortaan mogelijk om op elke plek van het nieuwe huis lekker te relaxen of een feestje te bouwen.

13. Gardena Smart Sensor

De term smart home is ook van toepassing op de tuin. Met deze sensor gaat werkelijk alles vanzelf. Let op: hij is wel wat prijzig.

14. Slaapkamer Luchtbevochtiger

Niet veel mensen weten ervan, maar de juiste luchtvochtigheid verbeterd je slaap aanzienlijk.

15. Wifi Waterkoker

Houdt degene die de housewarming geeft van een theetje om precies 8:14 op 80 graden celsius? Met dit cadeau is alles wat betreft kokend water te reguleren!

16. Hogedruk Reiniger

De tegels van de tuin zijn nu wellicht nog schoon, maar dat zullen ze met dit cadeau ook blijven.

17. Philips Hue lamp

Als we het hebben over gadgets voor een smart home dan kunnen de sfeer lampen van philips niet ontbreken.

18. Solar Tafellamp

Op een zomeravond aan de wijn. Er is genoeg licht, het is duurzaam en toch design.

19. Zelfwaterende bloempot

Iedereen vergeet altijd de planten water te geven. Een fijne gadget dus om cadeau te krijgen in je nieuwe huis.

20. Keuken Gadget

Deze gadgets van Russell Hobbs komen sowieso van pas voor de nieuwe bewoners.

Woon Accessoires als Housewarming Cadeau tip

Een logisch cadeau voor iemand die een housewarming geeft is een accessoire voor in de woning. We hebben onze toppers in deze categorie op een rijtje gezet.

21. Sky Planter

Een van onze favoriete housewarming tip zijn sky planters. Zeker vrouwen die een nieuw huis gaan betrekken zullen erg blij met deze hangende design planten zijn.

22. Citroenboom Toscane

De citroenboom ruikt niet alleen lekker en brengt leven in de kamer; het verjaagd ook nog eens muggen en andere irritante insecten.

23. Grappige Deurmat (Cadeau Consultant Favoriet)

Naast de selectie van giftmore, hebben wij een speciale blog geschreven over onze favoriete deurmatten; de ideale housewarming cadeau tip.

24. Kamerplant

Een nieuw betrokken huis heeft nooit genoeg planten.

25. Dartbord

Een dartbord is typisch zo iets dat je niet snel zelf koopt, maar als je het in huis hebt er graag gebruik van maakt! Zeker voor mannen is dit een goed en betaalbaar housewarming cadeau.

26. Wereldmap Kraskaart

Een stel of persoon die van reizen houdt, moet een kaart als deze in huis hebben. De aanstaande housewarming is dan ook het ideale moment om een kras wereldmap cadeau te doen.

27. diy Vogelhuisje

Met een vogelhuisje haal je de vogels naar de tuin. De buitenliefhebber zal blij zijn met zo’n vogelhuisje.

28. Hangrit Fotolijst

Herinneringen zijn het best vast te leggen op foto en het mooiste op te hangen met een hangrit fotolijst.

29. Plant Terrarium

Een terrarium met plant erin is een prachtig ecosysteem, die ook nog eens een levendige en groene sfeer in de kamer kan brengen. Uit betrouwbare bron weten we dat heel veel vrouwen dit cadeau leuk vinden.

30. Sport Wandposter

Sportliefhebbers willen hun helden aan de muur. Is de bewoner van het nieuwe huis fan van een bepaalde atleet? Dan weet je wat je te doen staat.

31. Grappige Wasdrogerballen

Een goedkope housewarming tip is gekke wasdrogerballen. Tijdens de wasbeurten in het nieuwe huis zal aan je (humor) gedacht blijven worden.

32. Cactus Huis

Net als een plant terrarium is dit een ideale accessoire om cadeau te geven bij een housewarming. Zeker voor mensen die laks zijn met plant verzorging is dit een aanrader, omdat de cactus nauwelijks water nodig heeft.

Persoonlijk Housewarming Cadeau

Sfeermakers

Sfeer is een van de belangrijkste dingen in een huis. Vandaar dat het leuk is om hier op in te spelen bij het uitkiezen van je housewarming cadeau.

33. Geurstokjes

34. Drijvende Waterlantaarns

Op een zomerse avond geven deze waterlantaarns het nieuwe huis een extra dimensie.

35. Gezelsschapspel

Een huis heeft een aantal dingen standaard nodig, waaronder een ouderwets gezelschap spel.

36. Infinity Waxine lichthouder

De sfeer van de kaarslicht lijkt oneindig te zijn met dit cadeau.

37. Bloemen

Last but not least; ook bij een housewarming doe je het altijd goed mét bloemen!

Ken jij ook nog een origineel housewarming cadeau?

We zijn benieuwd naar het leukste cadeau die jij ooit hebt gekregen of gegeven bij een housewarming. Laat het weten in de comments.

2

2 thoughts on “Housewarming Cadeau tips

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close Cart