10x Een Cadeau voor als je 1 jaar samen bent.

1 jaar samen cadeau lijstje.

Ben jij op zoek naar een betekenisvol en bijzonder cadeau omdat je 1 jaar een relatie hebt? De verliefdheid is er wellicht een beetje vanaf en de relatie vordert meer naar een ‘houden van’ status. Blijf ervoor zorgen dat je de waardering in elkaar uitspreekt. Doe het door middel van een mooi 1 jaar samen cadeau!

#1. 30 days of happiness challenge

Ga samen de 30 days happiness challenge aan en voer dagelijks de opdrachten samen uit :-).

#2. Origineel 1 jaar samen cadeau: Uitje naar de orchideenhoeve

Geniet samen lekker van al het moois dat de natuur te bieden heeft met een romantisch uitje naar de orchideenhoeve. Een uniek en origineel cadeau voor 1 jaar samenzijn.

#3. Memory Locket

Verzamel de meest dierbare herinneringen van jullie 1 jarig jubileum en stop deze in een memory locket. Zo draag je de mooie momenten letterlijk én figuurlijk met je mee.

Origineel 1 jaar samen cadeau voor hem of haar

#4. Foto Mozaiek

Zeker met de selfie modus op je telefoon hebben jullie ongetwijfeld samen al honderden – zo niet duizenden – foto’s verzameld. Geef elke foto een miniem plekje in een gigantische foto van jullie samen. Een super origineel en romantisch liefdescadeau!

#5. Koppel liefdes flessenpost

Al eeuwenlang worden onbekende liefdes gevonden door middel van flessenpost. Hoewel een aantal duurzame types dit minder kunnen waarderen, is een flessenpost naar elkaar symbolisch gezien een uniek cadeau als je 1 jaar samen bent.

1 jaar samen cadeau lijstje

#6. Bucketlist boek voor koppels

1 jaar samen, de hele wereld ligt nog aan jullie voeten. Met een bucketlist boek kan je alles met elkaar gaan proberen en het échte leven proeven!

#7. Beroemde liefdeskoppels poster

Als koppel die één jaar samen is gaan jullie langzaam richting de status legendarisch: Romeo & Julia, Bonnie & Clyde… Waarom zouden jullie je namen niet nu al in dit rijtje vereeuwigen?!

#8. Favoriet liedje in geluidsgolven

Ieder koppel heeft zijn eigen liefdesliedje. Leg het vast op Canvas of Poster!

#9. Foto op Hout

Hebben jullie 1 bijzondere foto? Op hout kan je hem af laten drukken voor een prachtig effect!

#10. Ketting met naam

Lekker cliché, maar zeker bij vrouwen scoor je hier punten mee. Als cadeau voor een jaar samen is een ketting met jullie namen dan ook soms the way to go.

Zit er geen origineel 1 jaar samen cadeau tussen?

Bekijk eens onze Valentijnsblog! De cadeauconsultant is altijd op zoek naar meer ideeën, dus alle goede suggesties om te geven tijdens een relatie jubileum zijn van harte welkom!

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close Cart