10x een Afscheidscadeau voor je collega

Afscheidscadeau voor je collega; onze cadeau inspiratie

Een van de belangrijkste factoren van geluk op de werkvloer is het hebben van leuke collega’s! Leuke collega’s kunnen je activeren, motiveren maar vooral ook inspireren. Vertrekt zo’n fijn persoon binnenkort in jouw werkomgeving? Wellicht vind je een betekenisvolle verrassing in ons consultancy lijstje over hét afscheidscadeau voor je collega!

#1. 101 things to do poster

Wanneer iemand ergens vertrekt impliceert het automatisch dat er een nieuw begin staat te wachten. Help de collega waar je afscheid van neemt al die prachtige toekomstplannen te smeden door deze ‘bucketlist’ op poster cadeau te doen!

#2. Happy Socks

Iedere persoon maak je blij met een lekker paar warme sokken die dagelijks een glimlach op het gezicht kunnen toveren. Versterk de goede herinneringen voor je afscheidnemende collega en doe een paar ‘happy socks’ cadeau!

#3. Wijnkist met foto

Een gepersonaliseerd flesje wijn komt niet alleen in een mooie cadeauverpakking, hij smaakt ook nog eens een stuk lekkerder. Bovendien zal de collega de uiteindelijk lege fles inclusief tekstlabel hoogstwaarschijnlijk een mooi plekje in huis geven.

#4. Bloemenvaas met gravure

Bloemen zijn een klassiek en vaak succesvol (afscheids)cadeau, maar desalniettemin gooit de ontvanger ze na een week de prullenbak ik. Met een gepersonaliseerde bloemenvaas zal de ontvanger zijn of haar afscheid nog vele malen langer heugen!

#5. Tekstbord collega's

Een heerlijk gedicht bedrukt op tekstbord over het collega zijn zal niet alleen voor een schaterlach bij de ontvanger zorgen, maar hij krijgt ongetwijfeld ook nog eens mooie plek in huis.

Afscheidscadeau collega cadeau

afscheidscadeau collega cadeau

#6. Zelf bedrukt tegeltje met boodschap

Zet een prachtige boodschap op een tegeltje voor de collega die afscheid neemt. Een beetje tegeltjeswijsheid doet het namelijk altijd goed!

#7. Wijck stadsplattegrond

Is je collega heel erg gelukkig in een specifieke wijk of stad? Of wil je de collega juist herinneren aan de wijk of stad waarin jullie werk gelegen is? Een Wijck stadsplattegrond is in deze gevallen een hip en origineel afscheidscadeau!

#8. Bedankt beeldje

Een beeldje welke symbool staat voor de dankbaarheid krijgt ongetwijfeld een mooi plek (in het hart) van de collega die (na veel jaren) afscheid neemt!

#9. Snoeppot met tekst

Het zit d’rop. Een collega die gaat vertrekken zal blij zijn met een kleinigheidje. Een snoeppot met bijzondere tekst zal dan ook je positieve afscheidsboodschap perfect kunnen illustreren.

#10. Persoonlijk gelukshoefijzer

Wens je collega bij het afscheid alle geluk van de wereld toe met een hoefijzer inclusief zijn of haar naam. Een onvergetelijk afscheidscadeau voor je collega!

Heb jij een ander afscheidscadeau collega cadeau idee?

Er zijn ontelbaar veel leuke afscheidscadeautjes te bedenken voor je collega. We zijn echter van mening dat je keuzestress moet voorkomen, waardoor we onze favoriete top 10 hebben geselecteerd uit de cadeau database. Vind je echter dat het lijstje aanvullingen en/of vervanging nodig heeft? Laat het weten in de reacties :-).

1

One thought on “10x een Afscheidscadeau voor je collega

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close Cart