7 redenen om dit jaar wel een Valentijnsdag cadeau te geven

Om voor eens en altijd gehakt te maken van de pessimisten en/of vrijgezellen welke het maar niets vinden om de liefde te vieren het volgende. Valentijnsdag vieren met een valentijnscadeau is een goed idee op grond van de volgende 7 redenen..

1. Alle feesten zijn commercieel

Het feit dat Valentijnsdag commercieel aantrekkelijk is voor grote Retail bedrijven, is in onze ogen geen reden om het feest te boycotten. Grote nationale feesten met cadeaus zoals kerst of sinterklaas zijn immers ook zeer commercieel.

2. Verassingselement

Valentijnsdag voorstander of niet, iedereen vindt het leuk om verrast te worden. Alle mensen die geen Valentijn vieren hopen toch stiekem op een kaartje, bloemetje of cadeautje.

“Ook anti-Valentijn mensen hopen op een kaartje, bloemetje of cadeautje”

3. Inspiratie

Het probleem van gebrek aan inspiratie is niet langer een excuus dankzij onze Cadeau Generator! Selecteer (1 van de categorieën) leeftijd, budget, geslacht en karakter om een waslijst aan cadeau ideeën te ontvangen.

“Niet langer kan het gebrek aan cadeau inspiratie een excuus zijn dankzij de Cadeau Consultant!”

4. Noodzaak

Door de opkomst van het internet en onze smartphones nemen we tegenwoordig minder tijd voor elkaar. Het is heel goed om eens een dag voor elkaar uit te trekken en de mobieltjes en sociale media even uit te zetten.

5. Exclusief

Op elk ander feest zijn er nagenoeg altijd familie en vrienden bij. Valentijnsdag is de enige nationale feestdag die je met elkaar viert. Exclusiever gaat een dag niet worden. Alleen jíj en je geliefde.

6. Punten scoren vs. gezeur voorkomen

Je kan aan de ene kant punten scoren door wel een cadeau te kopen voor jouw geliefde en aan de andere kant een hoop gezeur voorkomen wanneer jij degene van beide bent die niets heeft!

Niemand wilt met lege handen staan als hij of zij wél wat van de ander heeft gekregen

7. Excuus

Valentijnsdag is een uitermate goed excuus om eens lekker een hapje te gaan eten. Samen koken of genieten van een van de vele Valentijnsdag horeca initiatieven!

Doe mee!

Doe mee met de beweging om juist wel Valentijnsdag met cadeaus of activiteiten te vieren. Kun jij ook nog meer redenen bedenken? Laat ze weten in de reacties op deze pagina!

Klik bovendien hier alles over het Valentijnscadeau te weten komen?

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close Cart