10x een Abraham cadeau man: 50 jaar

Abraham 50 jaar cadeau

Wanneer een man in ons midden 50 jaar wordt, bereikt hij de magische grens van het abraham zijn. Vaak gepaard met een pop en een hoop bier wordt deze prestatie groots gevierd. Wat alleen nog mist is een passend cadeau. De cadeau consultant presenteert de oplossing: 10x een Abraham cadeau voor de man van 50 jaar!

#1. Bar globe

In 50 jaar kan een hoop gebeuren. Er is voor een 50 jarige man niets mooier om al die mooie herinneringen op te halen onder het genot van een glaasje drank. Ga dus voor en bar globe!

#2. WK'78 Shirt

Ze zeggen niet voor niets; hoe ouder des te nostalgischer je wordt. Zeker nu het Nederlands elftal zwak presteert, is het een goed cadeau idee om succesvolle tijden te laten herleven!

#3. Vinyl platenspeler

Retro cadeaus doen het sowieso goed bij mannen die abraham worden! In combinatie met het feit dat hij een voorliefde heeft voor muziek is dit hét cadeau waar je voor kunt gaan.

#4. Luxe zakflacon

Een echte man heeft bij tijd en wijlen het liefst zijn drank op zak. Naast dit mooie lijstje van quote, mist een ‘echte man’ die abraham wordt alleen een zakflacon.

#5. Opblaaspop Abraham *

Wanneer iemand de 50 bereikt kun je dat gerust een prestatie noemen. Een lekker grote opblaaspop als verrassing is dan ook wel op zijn plaats!

Cadeau 50 jaar man

We hopen dat de Cadeau Consultant goed werk levert in de zoektocht naar een 50 jaar man cadeau!

cadeau man 50 jaar abraham

#6. Rondvlucht

Sommige dingen moet iedereen een keer in zijn leven hebben gedaan. Een 50e verjaardag is dan ook een mooi moment voor een rondvlucht.

#7. Krant van Geboortedag

50 jaar geleden zag de wereld er nog heel anders uit. Geef een betekenisvol cadeau die symbool staat voor de dag waarop de bijzondere ontvanger ter wereld is gekomen!

#8. CD met hits uit een bijzonder jaar *

Ga op zoek naar een bijzonder jaar voor de ontvanger. Is het een jaar waarin hij is getrouwd, geboren of bijzondere dingen heeft meegemaakt? De muziek zal van dit jaar zal hem weer even terug in de tijd brengen..

#9. 50mm bieropener

Wellicht is de man die 50 wordt in dienst geweest, of heeft hij op een andere manier een connectie met kogels en bier. Met deze bieropener word je kogellam ;-).

#10. Whisky stenen ijsblokjes

De kieskeurige man wilt zijn whisky op temperatuur hebben, zonder smaak te verliezen. Deze uniek ijsblokjes zijn voor hem dé oplossing.

Abraham cadeau

Heb jij nog meer Abraham 50 jaar cadeau ideeen?!

Gooi al jouw cadeau inspiratie online door het met de Cadeau Consultant te delen.

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close Cart