10x een afscheidscadeau voor de juf

Bedankt juf!

Is jouw juf (of de juf van jouw zoon of dochter) nog een grotere kanjer dan de landelijke juffrouw van de maand?! Vind je dat je kind goed onderwijs krijgt en dat de juf eens goed in het zonnetje gezet moet worden? De cadeau consultant presenteert hierbij 10x een afscheidscadeau voor de juf!

#1. Gegraveerd theeglas

Dit cadeau is bruikbaar thuis op de bank of wanneer ze voor de klas staat. Met dit cadeau drinkt de juf voortaan haar thee uit een glas met een liefdevolle boodschap van jou!

#2. Infinity waxinelichthouder

Een oneindig mooi cadeau die zorgt voor veel sfeer is deze waxinelichthouder. Een gegarandeerd bruikbaar en verrassend bedankje voor de juf.

#3. Persoonlijk hoefijzer

Wens je juf op een bijzondere manier geluk toe door een persoonlijk hoefijzer cadeau te doen!

#4. Sushi sokken

Veel vrouwen zijn helemaal gek van sushi, dus een grote kans bestaat dat de juf ook een voorliefde heeft voor het oost-aziatische gerecht.

#5. Beschermengel met initialen

Een mooi symbolisch cadeau die de juf kan gebruiken is deze beschermengel, welke letterlijk waakt over belangrijke papieren of documenten die op haar bureau liggen!

Wil je graag bedankt juf zeggen aan het einde van het schooljaar?

Ook bedankjes voor weer een jaar volle inzet van de lieve schooljuf zijn een soort afscheidscadeau. Dit lijstje van de cadeau consultant is dan ook uitermate geschikt om de juf op zo’n moment te verrassen en verblijden met een cadeau :-).

Bedankt Juf Cadeau

#6. Massagekussen

Het is algemeen bekend dat een baan als basisschooldocent erg stressvol kan zijn, dus een massagekussen is een leuk kleinigheidje die bovendien ongelofelijk ontspannend werkt voor het hoofd!

#7. Kussensloop met gedicht

Geef een kussensloop met lief gedicht cadeau en de juf zal smelten.

#8. Sterrenbeeld in glazen beeldje

Ze zeggen dat je sterrenbeeld vaak veel kan zeggen over je karakter. Om mooie cadeau om hier vorm aan te geven is door het in speciaal glas cadeau te doen aan je juf. Je zal bij dit cadeau wel moeten weten wanneer ze jarig is!

#9. Originele theehouder

De juf kan haar thee uit een heerlijke gepersonaliseerde kop drinken zoals benoemd in tip 1, maar hij is nog onvergetelijker met deze vissermannetjes theehouder!

#10. YSL glitter nagellak

Is de juf best ijdel? Verwen haar door nagellak cadeau te doen!

In een blog over onze lieve juf kan de luizenmoeder niet ontbreken!

Wat is jouw favoriete afscheidscadeau voor de juf?

Zie je een duidelijke favoriet staan in dit lijstje? Of heb je nog suggesties of aanvullingen?! De cadeau consultant is benieuwd.

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close Cart