33x een Cadeau voor iemand die op reis gaat

33 Cadeau tips voor de reiziger

Wij zijn de Cadeau Consultant database in gedoken om de beste cadeaus voor reisliefhebbers voor jou een rijtje te zetten. Er is natuurlijk niets toepasselijker dan een reis gerelateerd cadeau te geven aan die persoon in jouw leven welke indien mogelijk het liefste de hele wereld rond zou trekken. Voor de meeste mensen staat de volgende vakantie snel voor de deur, waardoor een cadeau uit deze categorie in de meeste gevallen zeer goed van pas komt. We wensen jou dan ook veel succes in de zoektocht naar een leuk cadeau voor de reisliefhebber!

Onze backpack cadeau favoriet: Het boek Backpack Bestemmingen

1. Siliconen Reis Flesjes

Van dit cadeau zal de ontvanger jarenlang gemak van hebben tijdens al zijn of haar (verre) reizen. Deze speciaal ontworpen reis flesjes ideaal voor al je shampoo en crème. Door het soepele materiaal knijp je eenvoudig de laatste druppels vloeistof uit het flesje en bovendien zijn ze gemakkelijk schoon te maken en daarmee her te gebruiken..

2. Hangmat

Dit cadeau past niet in de categorie reiscadeaus, maar wel in het profiel cadeaus voor reisliefhebbers! Op het moment dat typische reisliefhebbers toevallig even thuis zijn, wil nog niet zeggen dat ze niet naar de volgende reis verlangen. Wanneer je een hangmat cadeau doet haal je de volgende vakantie als het ware naar Nederland toe. In een hangmat waant de ontvanger zich ten slotte dankzij jou alsnog op een bounty eiland!

3. Gekreukte City Maps

Dit is een ideaal cadeau voor een koppel of persoon die geen genoeg kan krijgen van (Europese) City trips! Hoewel de meeste routes te vinden zijn via smartphones, heeft de ontvanger van jou cadeau toch een stukje nostalgie in handen. Daarnaast is dit niet zomaar een stedenkaart. Een crumpled city map is onverwoestbaar, waterproof en – zoals de naam het al impliceert – in elkaar te proppen!

Kortom: een handig en origineel cadeau voor op reis!

4. Instagram Foto's Uitgeprint

Ken jij het type dat al zijn of haar vakantiekiekjes op het sociale medium Instagram plaatst? Via PrintaGreat.com kan je nu deze foto’s vanaf de sociale media ook af laten drukken!

5. Heineken Travel Merchandise

Je drinkt je favoriete biermerk niet alleen op reis, je draagt het ook nog eens uit. Dat is het idee van Heineken. Ken jij een Heineken liefhebber die ook nog eens van reizen houdt? Die liefhebber maak je vast blij met een accessoire uit de speciale Heineken Travel Merchandise lijn!

6. Wereldmap Kraskaart

Met een wereldmap kraskaart leg je nog maar eens de nadruk op alle ervaringen van een reisliefhebber. Kijk toe hoe de ontvanger alle bezochte plekken uitkrast en luister naar alle beleefde avonturen!

7. Koffer Organizer

Wij kennen haast geen enkele vrouwelijke reisliefhebber die haar koffer wel netjes dicht krijgt. Hoewel je met dit cadeau het zweetmomentje of een koffer boven maximaal toegestane gewicht valt niet weg kan nemen, je lost in ieder geval wel het probleem op de haar koffer niet dicht kan!

8. Sleepsoft Reisoordoppen

Het beste cadeau voor iemand die gaat reizen dat je kunt geven is toch wel een fijne nachtrust in het vliegtuig. Voorkom dat de ontvanger last heeft van een dagenlange jetlag dankzij jouw cadeau: sleepsoft reisoordoppen!

9. Reisstekker

Een klassieker onder de cadeaus voor reisliefhebbers is een reisstekker. Los met dit cadeau in een keer het probleem op van het geklungel met buitenlandse stekkerdozen! Dankzij voldoende stroomtoevoer blijf je ook nog eens makkelijker op de hoogte van alle reisfoto’s en verhalen van jouw vriend of vriendin!

10. Lonely Planet gids

Lonely Planet heeft haast voor elke plek op aarde een gids met absolute hotspots. Maar steeds vaker komt de gids met de op dat moment nog verborgen parels. Een koppel of persoon die een aanstaande reis gaat maken zal je erg blij maken met een Lonely Planet Reisgids!

11. Micro Vezel Handdoeken

Een handdoek die snel droog, zo licht als een veertje en eenvoudig op te bergen is. Dit klinkt als de ideale reishanddoek en dat is hij ook. Jouw reislustige vriend of vriendin zal heel erg blij zijn met deze perfecte reishanddoek cadeau!

12. Nalgene Reiswaterfles

Deze Nalgene Reis waterfles is onverwoestbaar en daarmee de komende 10 jaar aanwezig in de koffer van degene die jij de fles cadeau doet!

13. Trolley Reiskoffer

Het belang van een goede koffer is groot, zeker van de echte reisliefhebber! Dit is misschien niet een origineel cadeau voor iemand die op reis gaat, maar wel een bruikbare!

14. Handbage Shampoo Kit

De herbruikbare siliconen reisflesjes zijn erg handig, maar jouw reisliefhebber vriend zal ook zeer content zijn met een kant en klare shampoo kit voor op vakantie!

15. SeatZac Chill

Als je weet dat iemand nog wat extra plek over heeft in zijn of haar koffer, dan gaat dit cadeau geheid mee op reis! Met een SeatZac kan je net even wat lekkerder relaxen in parken, tuinen en stranden! Een heel fijn cadeau dus voor reisliefhebbers.

16. Reishoed / Beach Hoed

Zodra je een hoedje van stro op zet waan je jezelf eigenlijk al op een strand in Puerto Rico. Dit cadeau beschermt de ontvanger niet alleen tegen de middagzon, maar zorgt ook nog eens voor een ultieme ‘vakantie’ feeling.

17. Reisbestek Multitool

Tijdens elke reis ontstaat er wel een situatie waar dit reisbestek bruikbaar is! Wie wilt nu niet een lepel, vork, mes, flessenopener en kurkentrekker in zijn zak hebben tijdens een (verre) reis? Voor een prikje geef je dan ook een bruikbaar reiscadeau!

18. Waboba Stuiterbal

Op strand met een cocktail in de hand kan de verveling toeslaan. Dankzij dit cadeau zorg jij ervoor dat er genoeg ruimte komt voor een beetje sport en spel. De Waboba Stuiterbal is dan ook een absolute hit onder de reisliefhebbers.

19. Staatslot

Wat als? Een origineel cadeau voor een reiziger die niet uitgepraat raakt over zijn volgende trip is een staatslot. De voorpret  die dit oplevert is onbetaalbaar. Jij weet namelijk maar al te goed waar jouw reis liefhebbende vriend of vriendin al die miljoenen aan uit zou geven..

20. Snorkel Masker

Met dit speciale snorkelmasker kan je niet eenvoudig door je neus adem blijven halen, je hebt ook nog eens 180 graden zicht. Dit is dan ook een ideaal cadeau voor reisliefhebbers die graag te water gaan om te genieten van koraalriffen en kleurrijke vissen! Dankzij jou is de ontvangende reiziger straks een unieke snorkelervaring rijker.

21. Paspoort Wallet

Wat er op reis ook gebeurt, zolang je jouw paspoort en portemonnee kan er niets gebeuren. Zorg ervoor dat je beide op een veilige en fijne manier op kan bergen tijdens de reis is het devies. Dankzij dit cadeau geef je deze mogelijkheid!

22. Palmboom

Net zoals bij de hangmat eerder is besproken, haal je met dit cadeau het belangrijke ‘reisgevoel’ van de ontvanger toch een beetje naar Nederland. Een palmboom is een absolute blikvanger en maakt je tuin tot wel tien keer tropischer..

23. Ostrich Pillow Reiskussen

Dit is niet het meest charmante cadeau, maar oh wat gaan die reisliefhebbers hier blij mee zijn. Een ostrich pillow is zo gemaakt dat je ten allen tijde even kan relaxen. Tijdens de vele uren wachten – wat een essentieel onderdeel uit maakt van reizen – zullen jouw reislustige vrienden je dan ook dankbaar zijn voor dit cadeau!

24. Reis opdrachten kaartjes

Waar je reis ook naartoe gaat, ontdek dankzij deze reisopdrachten het onverwachte. Deze tekst op de voorkant van het doosje zegt denk ik genoeg als je uit wilt pakken met een bijzonder reis cadeau.

25. Go Pro Camera

Nu een uit de categorie actief cadeau voor reisliefhebbers. Een Go Pro camera zet jouw avontuurlijke vriend of vriendin niet alleen aan om spannende dingen tijdens de reis te gaan doen, maar laat jou achteraf ook nog eens meegenieten van de foto’s en filmpjes!

26. E-Reader

Op reis is het lezen van boeken toch net even wat specialer. In een inspirerende omgeving geven (inspirerende) woorden je weer hernieuwde energie en gelukkige gevoelens. Met een E-reader cadeau geef je de reisliefhebbers in een klap toegang tot alle boeken.

27. Cocktail Tiki Mokken

De Tikicultuur met haar tropisch decor en vele exotische cocktails geeft je al gelijk een zomers gevoel. Een ideaal en origineel cadeau voor reisliefhebbers dus!

28. Boek Reisfotografie

Een grote passie van vele reisliefhebbers is fotografie, en een (reis)fotograaf is nooit uitgeleerd. Geef dit cadeau en zorg dat jouw (bevriende) reisliefhebber voortaan nog betere foto’s maakt!

29 Fotoboek.

Deze nog betere foto’s uit de vorige reisliefhebbers cadeau tip verdienen het vervolgens om vereeuwigd te worden in een prachtig fotoboek. Of je nu een bon geeft voor een fotoboek of er zelf eentje samenstelt van een/jullie reis, het staat buiten kijf dat dit cadeau zorgt voor de nodige napret!

30. Verrekijker

Zeker de wat avontuurlijkere reizen op zoek naar grizzly beren, walvissen en zeldzame vogels zijn een lust voor het oog. Laat de ontvanger nog meer genieten en doe de echte reisgadget cadeau: een verrekijker.

31. Reis EHBO Set

Een cadeau in de reizigers categorie het zekere voor het onzekere. Zeker wanneer er echt iets gebeurd op reis, dan zal de ontvanger jou eeuwig dankbaar kunnen zijn voor een speciale reis EHBO set.

32. Jeu de Boules Ballen

Een fenomeen die vooral onder camping gasten bekend is – Jeu de Boules – mag in deze lijst cadeaus voor reisliefhebbers absoluut niet ontbreken! Iedereen vergeet alle problemen op de wereld tijdens een potje jeu de boules!

33. Hamamdoek

Elke vrouwelijke reisliefhebber wordt blij van een multifunctionele hamam doek. Hij is te gebruiken als kledingstuk, badlaken en dekentje. Bovendien is . Een erg fijn reiscadeau dus!

cadeaus voor reisliefhebbers

Heb jij nog meer tips wat betreft cadeaus voor iemand die op reis gaat?

Dit was ons lijstje wat betreft cadeaus voor de reisliefhebber. Heb je nog aanvullingen, opmerkingen of suggesties? Laat het ons weten in de comments!

1

One thought on “33x een Cadeau voor iemand die op reis gaat

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close Cart